• Na de wedstrijd van vorige week ging in datzelfde weekend de klok van zomer naar wintertijd. Het grote voordeel daarvan is het uurtje langer kunnen liggen voor de meeste mensen maar bij ons thuis betekend dat een uur eerder wakker, op de klok, waardoor het vaste ritme toch weer veranderd wordt.

  Het heeft ook zijn voordelen, toen ik gisteren het complex op liep scheen er al een heerlijk zonnetje en het veld was iets vochtig, ideaal voetbal weer.

  Om half 8 eerst met het team van mijn andere zoontje mee naar Foreholte, helaas verloren maar ik heb nog medelijden met de keeper die door zijn vader een warme onderbroek aan had gekregen. Helaas zat deze zo ontzettend strak bij zijn edele dat het mannetje zijn been amper op kon tillen đŸ˜‚.

  Direct na de wedstrijd door naar Noordwijk waar wij om 10:00 uur aan zouden vangen. Na een ietwat rommelige verzameling bij Noordwijk en een korte warming up konden we gaan beginnen.

  De 1e paar minuten waren op zijn zachtst gezegd niet best, heel erg veel slordig balverlies, niet mee verdedigen en vooral: een uitstraling die liet zien totaal geen zin te hebben om te voetballen. Een wekelijks terugkomend iets wat vooral jammer is voor degene die zich compleet uit de naad lopen vanaf het 1e fluitsignaal.

  De eerste echte mogelijkheden waren dan ook voor Noordwijk en als zij de voorsprong hadden gepakt dan was dat terecht geweest maar door keihard werken van onze verdedigers en natuurlijk onze keeper bleef het 0 – 0.

  We begonnen zelf wakker te worden en te gaan voetballen, het kost soms best wat moeite maar ze kunnen het echt wel. Er zaten hele mooie aanvallen tussen maar de laatste pass of het schot op doel was net niet scherp genoeg. Het was dan ook een hele opluchting toen Dylan vlak voor de time-out de bal tegen het netje wist te krijgen en we de voorsprong te pakken hadden.

  De time-out was er 1 om ze toch iets scherper te krijgen zodat ze ook wat meer konden gaan genieten van het spelletje. Dit lukte deels maar we kregen genoeg kansen maar het was wederom Dylan die de bal in het doel wist te krijgen, 0 – 2.

  Met deze voorsprong was het rust en echt heel gevaarlijk werd Noordwijk ook niet waardoor het nog een halve wedstrijd uitspelen was en de 3 punten mee naar huis nemen.

  De 2e helft Reinier en Dylan omgeruild waardoor Reinier naar het middenveld ging en Dylan naar de verdediging. Met nog aardig wat gemiste kansen en af en toe de aanval uit het boekje waar de laatste pass net te slordig was, wisten Sven, Reinier en Dylan het net nog te vinden waardoor we met een mooie 5 – 0 overwinning van het veld afstappen en met 18 punten uit 6 wedstrijden liggen we op schema.

  Nog 5 wedstrijden te gaan en wij alles blijven winnen zou het 1 December een mooie dag kunnen worden.

  Maar dat duurt nog even, volgende week de uitwedstrijd bij VVSB op het programma en dat moeten eerst 3 punten worden.

  Woensdag eerst weer trainen en het is wel altijd fijn dat je tijdens de wedstrijden ziet wat je met de training moet gaan oefenen om het nog iets gestroomlijnder te krijgen, de ideeën zijn er.

  Rest mij een ieder nog een fijn weekend te wensen.

  Tot woensdag!!