• Na het winterse weer van de afgelopen weken en na de algehele afgelasting van vorige week, mochten we vandaag eindelijk weer van start na de winterstop. Nieuwe competitie, dus nieuwe kansen. Niet alle spelers zijn even fit uit de winter periode gekomen. Waardoor we aantal spelers moesten missen. Niels en Bram een spier blessure en Stefan (keeper) kampt nog met de naweeën van een aanrijding. Gelukkig wilde Luc Herfs de honneurs op doel waarnemen.
    De JO15-1 startte met Luc op doel, Max, Wessel, Bart en Martijn in de verdediging, Op het middenveld startte Stan du Pre, Stan Roozen en Thymen en in de aanval Lucianno, Ime en Moaayad. Na een korte voorbespreking waarin de mannen de opdracht meekregen er scherp te beginnen. Waren de eerste minuten voor onze tegenstander Warmunda die de eerste tien minuten van de wedstrijd het spel dicteerde, Luc heeft in deze eerste 10 minuten een paar goede reddingen verricht.
    Kagia kon de rust niet de vinden en kreeg de bal niet echt lekker weg. Vervolgens werd Moaayad weggestuurd door het middenveld en met een aantal mooie acties kwam de bal voor de voeten van Stan Roozen die met een geplaatst schot randje zestien de bal in de kruising schoot.
    Na de 1-0 komt de rust in het team en begint Kagia eindelijk te voetballen. Meer rust aan de bal en zaten we er een steeds goed tussen als Warmunda probeerde op te bouwen. Een aantal minuten later is het Moaayad die de 2-0 scoort dit na een goede opbouw vanuit achteruit. Adbi werd gebracht voor Ime en Lennard voor Thijmen. Waardoor Stan Roozen de Spits positie mocht overnemen.
    Kagia blijft nu druk zetten en wil de bal graag hebben. Hierbij worden fysieke duels ook niet uit de weggegaan en blijkt het team voor elkaar te willen gaan. Vervolgens krijgt Moaayad de bal in het zestien meter gebied aangespeeld, passeert de uitgekomen keeper en schiet op doel. Deze kan nog net worden tegengehouden maar omdat Moaayad direct doorloopt weet hij de bal alsnog in het doel te krijgen en scoort dan ook de 3-0.
    Bij het rust signaal loopt Kagia ietwat euforisch van het veld. Tijdens de rust wordt er aangegeven met dezelfde energie en kracht door te gaan. En vooral niet te denken dat de 3 punten al in de pocket zijn.
    In de tweede helft had Warmunda besloten er toch nog een echte wedstrijd van te maken. Zij drongen kagia dan ook ver terug op eigen helft. Hierbij heeft Luc laten zien zijn mannetje te staan en heeft kagia een paar keer heel goed gered. Kagia was met een verkeerde instelling aan de tweede helft begonnen. Na een aantal omzettingen probeerde Kagia weer onder de druk van Warmnuda uit te komen. Kagia had nog een paar hele mooie kansen om de voorsprong verder uit te breiden maar de bal wilde het net niet vinden. Ook Warmnuda lukte het maar niet om het te vinden tot 10 minuten voor tijd. Met een prachtig schot de 3-1 werd gescoord, Warmunda stroopte de mouwen nog maar eens op. De druk op het doel van Kagia wed groter en groter. En in de 35ste minuut scoort Warmunda de 3-2. Wat ook de eindstand is. Al met al een spannende voetbal ochtend in Lissebroek en waar de eerste 3 punten van het seizoen in de pocket zijn.