• Beste Kagianen,

  Wat was de winst vorige week op Berkel heerlijk. De mannen van Hein Leliveld wisten weer te winnen en deden dit nota bene tegen één van de concurrenten. De overwinning van vorige week moet een mooie stimulans zijn voor het slot van de competitie. De Lisserbroekers hopen zich namelijk zo snel mogelijk in de middenmoot – en dus veilig – te spelen.

  Om die missie te voltooien zal Kagia het vandaag in eigen huis opnemen tegen Westlandia. Een pittige klus, aangezien de bezoekers boven in de competitie meedraaien. Eerder dit seizoen wisten de mannen van Leliveld zich kranig te weren tegen de club uit het Westland. Toen werd er in de slotminuten met 2-1 verloren door een eigen goal.

  Ook het tweede elftal komt vandaag in actie. De mannen van het tweede nemen het vandaag op tegen DWO uit Zoetermeer. Een paar weken geleden speelde het tweede een doordeweekse wedstrijd tegen deze ploeg en toen werd er met 3-0 verloren. Het optreden in Zoetermeer geeft ons tweede elftal goede moed. Er werd goed gevoetbald en vele kansen werden gecreëerd. De opponent bleek echter wat effectiever voor de goal. Het is deze zaterdag dus zaak om scherper voor de goal te zijn en voorzichtig met het eigen balbezit om te gaan.

  Het eerste en tweede elftal hopen op deze prachtige zaterdag op veel support vanuit het publiek. Beide ploegen hebben het steuntje in de rug namelijk hard nodig. Gezien de Bloemencorso op het programma staat, zal het erg druk zijn in de streek. Uiteraard hopen wij zoveel mogelijk trouwe supporters te zien langs de lijn. Dat het een mooie zaterdag mag worden!

  Sportieve groet,
  Ruben Beukers

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!