• Zaterdag 26 oktober 2019 speelt v.v. Kagia haar 3e competitie thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Wateringse Veld Kranenburg.

  Teammanager Erwin Mastenbroek blikt vooruit op de wedstrijd: We zijn vandaag toe aan de 6e wedstrijd van het nog prille seizoen. Na 5 wedstrijden heeft Kagia 7 punten verzameld en staan we keurig in de middenmoot. Frappant is wel dat alle punten tot nu toe buitenshuis gehaald werden, daar moest vandaag maar eens verandering in komen!

  Twee weken geleden trof Kagia een zeer sterk spelend Valken ’68 en werd er helaas terecht verloren. Na een vroege achterstand werd het nog 1-1 maar verder kwam Kagia niet en uiteindelijk won Valken ’68 met 1-3. Vorige week werd er gelijk gespeeld tegen DoCoS maar werden er eigenlijk twee punten verloren. Afgezien van het eerste kwartier was Kagia de betere ploeg en had het de meeste recht op 3 punten. Echter diep in blessuretijd kopte nota bene de keeper van DoCoS de gelijkmaker binnen. Dat terwijl een kwartier voor tijd op discutabele wijze een doelpunt van Kagia werd afgekeurd.

  Vandaag te gast zijn de bezoekers uit Den Haag, Wateringseveld/Kranenburg. Deze ploeg staat momenteel 3e met 3 punten meer dan Kagia. Na 3 overwinningen op rij werd er vorige week verloren van UVS (0-2). De ploeg van oud profvoetballer Ricky van den Bergh werd net als Kagia vorig seizoen kampioen in de 3e klasse en doet het dus goed op een niveau hoger.

  Voor Kagia vandaag een mooie uitdaging om de 1e thuisoverwinning van het seizoen te boeken en qua punten op gelijke hoogte te komen met de bezoekers.

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen. 

  Veel leesplezier!