• Zaterdag 1 februari 2020 speelt v.v. Kagia haar zevende competitie thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Socces Boys 1.

Teammanager Erwin Mastenbroek blikt vooruit op de wedstrijd:  De winterstop ligt weer achter ons. Na een geslaagd trainingskamp onder de Portugese zon en een wedstrijd om de LAV-cup werd er vorige week weer competitie gespeeld. Kagia speelde bij uit in Naaldwijk tegen Westlandia, de enige tegenstander die we nog niet getroffen hadden. Om een lang verhaal kort te maken, er werd met 6-0 verloren. Vanaf minuut 1 was Westlandia de bovenliggende partij en behalve de 1e 10 minuten kon Kagia geen tegenstand bieden waardoor de hoge uitslag uiteindelijk gewoon terecht was.

We kijken niet meer achteruit maar alleen vooruit en dus naar vandaag. Een thuiswedstrijd staat er dit keer op het programma , tegen Soccer Boys. De huidige nummer 5 van de competitie maakt deel uit van de dikke middenmoot die zich inmiddels vormt. De
    gasten uit Bleiswijk hebben 8 punten voorsprong op Kagia en verloren net als Kagia hun 1e wedstrijd na de winterstop. Kagia won tot nu toe 3 wedstrijden en 1 daarvan was uit tegen Soccer Boys. Beide ploegen willen uiteraard winnen vandaag, waarbij Kagia bij een overwinning wellicht aansluiting kan vinden bij de middenmoot en Soccer Boys naar boven kan gaan kijken. Namens de staf en de spelers veel plezier bij de wedstrijd v.v. Kagia 1 – Soccer Boys 1. ⚽

Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.