• Zaterdag 18 mei 2019 speelt v.v. Kagia haar 13e en laatste competitie thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen nummer 10 SCW 1.

  Teammanager Erwin Mastenbroek blikt vooruit op de wedstrijd: Beste voetbalvrienden, Dit is het dan, de laatste thuiswedstrijd van een geweldig seizoen. Na vandaag rest ons nog 1 wedstrijd uit bij onze buren in Nieuw Vennep en dan zit het hele seizoen erop, en wat voor een seizoen.

  Thuis is Kagia, net als uit, nog ongeslagen en hebben we een prachtige balans. Van de 12 wedstrijden die tot nu toe gespeeld werden ze alle 12 gewonnen. In die wedstrijden maakte Kagia maar liefst 50 doelpunten (gemiddeld 4.1 per wedstrijd) en kreeg het er slechts 10 tegen (gemiddeld 0.8 per wedstrijd). Vandaag aan de heren op het veld de taak om de ongeslagen status te behouden en de thuisbalans nog fraaier te maken dan hij al is.

  Dat moet dan gaan gebeuren tegen onze "buren" uit Rijsenhout. SCW staat momenteel op een 10e plaats op de ranglijst met 4 punten voorsprong op de ploegen die op dit moment op een nacompetitie plaats staan. SCW zou zich vandaag dus veilig kunnen spelen en zich verzekeren van nog een jaartje 3e klasse. Het zal onze gasten er dan ook alles aan gelegen zijn om een goed resultaat te boeken en niet afhankelijk te zijn van de resultaten op de andere velden.

  De heenwedstijd in de competitie resulteerde in een 1-4 overwinning voor Kagia en kende aan de zijde van Kagia twee debutanten die mochten invallen. Zowel Melvin van der Meer als Thomas van Schie maakten in deze wedstrijd hun opwachting in het 1e elftal. Het hele seizoen domineert Kagia al in de 3e klasse B met als bekroning het kampioenschap op 13 April. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd seizoen en kijken erg uit naar het spelen op een niveau hoger.

  Namens alle spelers en staf wil ik alle supporters en vrijwilligers bedanken die ons week in, week uit kwamen steunen in thuis maar ook zeker in uit wedstrijden. We hopen jullie volgend jaar weer langs de lijn te mogen te begroeten!⚽

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen

  Veel leesplezier!