• Zaterdag 23 februari 2019 speelt v.v. Kagia haar 8e competitie thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC 1. 

  Teammanager Erwin Mastenbroek blikt vooruit op de wedstrijd:

  16 wedstrijden gespeeld, 13 overwinningen, 3 gelijke spelen en een doelsaldo van +41. Zoals menig media deze week na de overwinning op nummer 2 Pancratius al rond spreidde, wie gaat dit Kagia nog van het kampioenschap afhouden? Na vorige week staat Kagia maar liefst 12 punten voor op de nummer 2 op de ranglijst met nog 10 wedstrijden te gaan. Natuurlijk is het pas gespeeld als Kagia daadwerkelijk niet meer te achterhalen is en moet er zeker niet gedacht worden dat men er al is maar dit mag toch niet meer fout gaan?

  Vorige week trof Kagia zoals gezegd nummer 2 Pancratius en het werd een doelpuntrijke wedstrijd. Na zowel met 0-1 als 1-2 voorgestaan te hebben trok Pancratius tot twee keer toe de stand gelijk en nam in de tweede helft zelfs de leiding. De mannen van Ras raakten echter niet van de leg en rechtte de rug waardoor er uiteindelijke alsnog met 3-5 gewonnen werd.

  De tegenstander van vandaag zal daar in ieder geval geen boodschap aan hebben en zal maar wat graag willen winnen. Koninklijke HFC uit Haarlem is de huidige nummer 7 op de ranglijst en had vooraf misschien wel op meer gehoopt. Aanvankelijk deed de Koninklijke goed mee in het begin van de competitie maar is inmiddels dus afgezakt naar de middenmoot. De heenwedstrijd herbergt voor Kagia goede herinneringen, middels een 0-1 overwinning pakte Kagia de 1e
  periode in Haarlem. Een moeizame wedstrijd met de nodige logische spanning maar met een fantastisch resultaat. Voor Kagia is het zaak om te blijven doen wat we het hele seizoen al doen, niets tot weinig weggeven en winnen. Met elke volgende overwinning komt het einddoel met RASse schreden dichterbij.

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen. 

  Veel leesplezier!