• Zaterdag 15 februari 2020 speelt v.v. Kagia haar achtste competitie thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen HVC'10.

  Teammanager Erwin Mastenbroek blikt vooruit op de wedstrijd: We zitten in de hoek waar de klappen vallen. Het spel waarmee we vorig jaar overtuigend kampioen werden lijkt verdwenen alsmede het vertrouwen in een goede afloop. Afgelopen week speelden we uit bij Berkel en waren we 20 minuten lang heer en meester, kwamen we 0-1 voor en hing de 0-2 eerder in de lucht dan de 1-1. Toch werd het 1-1 en in 1 klap was al het geloof in een goede afloop verdwenen. Uiteindelijk werd er met maar liefst 7-3 verloren, scoorde Rens nog 3 maal, wat ook het enige lichtpuntje was.

  Voetbal hangt van clichés aan elkaar, de ene wedstrijd is de andere niet, vanaf nu is elke wedstrijd een finale, de tegengoal komt op een ongelukkig moment en meer van dat soort uitspraken. Feit is dat we de rug moeten rechten ( dat is er nog 1 ) en vooruit moeten kijken. Vandaag beginnen we gewoon weer op 0-0 en zijn er wederom 3 punten te verdienen ( dit is er ook 1 ) . De 1e 20 minuten van vorige week bewijzen dat we wel degelijk mee kunnen op dit niveau, het balletje moet alleen een keer de goed kant op vallen ( en nog 1 ).

  De tegenstander van vandaag moet bijna 60 km afleggen om de reis naar Lisserbroek te maken. Onze gasten komen uit het verre zuiden, Hoek van Holland. HVC`10 is op dit moment de nummer 8 van de competitie en heeft ook 8 punten meer dan Kagia.
  HVC`10 krijgt net als Kagia veel goals tegen (41) waarvan 5 in de heenwedstijd tegen Kagia. Op 5 Oktober vorig jaar won Kagia overtuigend met 2-5. De lange reis terug met de bus was daardoor extra prettig.

  HVC`10 speelt al sinds het seizoen 2011/2012 in de tweede klasse en speelde zelfs in het seizoen 2014/15 een jaar in de 1e klasse. Vorig jaar eindigden ze als 10e en zullen die prestatie ongetwijfeld willen verbeteren.  Net als Kagia werd er vorige week een pittige nederlaag geleden, op eigen veld was Soccer Boys met 2-5 te sterk.

  Ondanks de tegenvallende resultaten is dit het moment voor de hele club om achter het team te gaan staan, weg met alle negatieve opmerkingen en gedachten we moeten vooruit. Wij zijn echt 2e klasse waardig en het wordt tijd om dit te gaan laten zien. Als we het 20 minuten kunnen laten zien dat moet dat ook 90 minuten kunnen. Schouders eronder en gaan, spelers, staf en supporters samen.

  Wij zijn Kagia, wij zijn de Gekste! ⚽

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!