• Zaterdag 14 december 2019 speelt v.v. Kagia haar laatste competitie thuiswedstrijd van het jaar 2019 tegen DSO 1.

  Teammanager Erwin Mastenbroek blikt vooruit op de wedstrijd: Het is alweer zover, de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Als we de balans op maken van de eerste competitiehelft dan kunnen we concluderen dat Kagia er beter voor had kunnen staan dan we nu doen. De feiten op een rijtje; 

  Kagia haalde tot nu toe 10 punten uit 11 wedstrijden en staat daarmee op dit moment ook 11e in de competitie. In die 11 wedstrijden maakte Kagia 19 doelpunten en kreeg het er 26 tegen. De 19 goals werden gemaakt door Rens (6), Tijs (5), Jesper (4), Dirk Jan (2) Timo en Joey. De meeste assists werden gegeven door Rens (5) gevolgd door Tijs (3). De meeste minuten werden gemaakt door Rens (990) gevolgd door Glenn (880).

  Vandaag zoals gezegd de laatste wedstijd voor de winterstop en te gast is de huidige koploper en titelfavoriet DSO. De bezoekers uit Zoetermeer spelen al jaren in de 2e klasse en doen altijd mee om de bovenste plaatsen. Zo werden ze vorig jaar 2e en lukte het niet om via de nacompetitie te promoveren. DSO is op dit moment de meest scorende ploeg van de competitie, ze maakten al 31 doelpunten in 11 wedstrijden. Uiteraard levert het niets op maar ze zullen graag als “herbstmeister” de winterstop in gaan.

  De laatste 4 wedstrijden van Kagia eindigde allemaal in 3-2 of 2-3, dat in combinatie met het veel scorende DSO belooft het vooraf dus een doelpuntrijke wedstijd te worden. Voor Kagia is het zaak om met een goed gevoel de winterstop te gaan en wat is nou mooier dan winnen van de koploper? In de winterstop zal Kagia overigens een trainingskamp belleggen in Albufeira, Portugal. Met het ingekomen sponsorgeld van het diner wat de selectie onlangs organiseerde hebben we het budget hiervoor flink kunnen spekken waardoor de kosten een stuk omlaag konden, waarvoor dank namens de gehele selectie.

  Ik wens u namens de selectie alvast een goed uiteinde, met hopelijk 3 punten. Na afloop van de wedstijd van vandaag is er overigens nog muziek in de kantine dus blijft u gerust nog even hangen!⚽

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!