• Zaterdag 9 november 2019 speelt v.v. Kagia haar 4e competitie thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 tegen Berkel 1.

    Teammanager Erwin Mastenbroek blikt vooruit op de wedstrijd: Waar de start van de competitie zo veel belovend was, zijn er de laatste twee wedstrijden geen punten meer gehaald. Twee weken geleden tegen Wateringseveld/Kranenburg had Kagia een scheepsrecht aan kansen maar scoorde het pas in de 82e minuut. Helaas kon deze voorsprong niet vastgehouden worden en werd er toch nog met 1-2 verloren. Vorige week speelden we in Rijswijk tegen Te Werve en daar werd er met maar liefst 5-0 verloren. Al na 90 seconden kreeg Kagia een strafschop tegen, terwijl de overtreding duidelijk buiten het strafschopgebied plaatsvond. Dit cadeau pakte Te Werve gretig uit en vanaf dat moment speelde Kagia een verloren wedstrijd. Nadat ook nog eens een doelpunt van Kagia werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel en een klap in het gezicht van Joey onbestraft bleef zakte de moed in de schoenen. Dit alles neemt niet weg dat het van Kagia zijde geen goede wedstrijd was en de nederlaag terecht.

    Vandaag weer een nieuwe kans op 3 punten tegen CVV Berkel uit Berkel en Rodenrijs. De bezoekers hebben op dit moment 2 punten minder dan Kagia. De enige overwinning tot nu toe werd toevalligerwijs geboekt tegen onze tegenstander van vorige week, Te Werve. CVV Berkel speelt inmiddels voor het 3e seizoen op rij in de 2e klasse. In hun 1e seizoen eindigde ze op een uitstekende 3e plek en wonnen ze zelfs een periodetitel. Vorig seizoen eindigden ze als 8e en dus mag er gesproken worden van een stabiele 2e klasser, iets wat Kagia ook ambieert.

    Een overwinning zou voor beide ploegen erg welkom zijn gezien de brede middenmoot van ploegen die er op dit moment is. Ook het gat naar de onderste plaatsen is erg klein waardoor de ranglijst na een paar overwinningen er heel anders uit kan zien. Na de afgelopen twee verliespartijen is de wil om te winnen enorm groot en zal er samen met het trouwe publiek weer alles aan gedaan worden om de 3 punten in eigen huis te houden.⚽

    Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen. 

    Veel leesplezier!