• Het seizoen is alweer een aantal weken bezig. In de jeugd zijn de eerste kampioenschappen al binnen gehaald en ook de senioren zijn al een tijdje onderweg in de competitie. Het eerste elftal kent een prima start, terwijl het tweede nog altijd op jacht is naar de eerste punten in de competitie.

  Allereerst: wat doet het ons als club goed dat het sportpark elke zaterdag weer vol is en dat het langs de lijn lekker druk is. Het voelt weer als ‘normaal’ en dat is ontzettend prettig. Ook tijdens de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal in de derby tegen Van Nispen voelde het team de steun van de eigen aanhang. Mede dankzij de steun van het thuispubliek werd een prima wedstrijd omgezet in de eerste drie punten van het seizoen.

  Ook de ploeg van Dennis Hulst, Kagia 2, is alweer drie wedstrijden onderweg. Helaas is er nog niet gewonnen, maar het tweede komt met de week dichterbij het eerste punt.

  Kagia 1 komt vandaag in eigen huis in actie. Helaas werd er vorige week met 2-1 verloren van een sterk Westlandia. Geen paniek, want van een nederlaag kunnen we leren. We willen vandaag weer volop voor de winst gaan. Op het programma staat Vitesse Delft.
  Een relatief onbekende tegenstander voor Kagia. De tegenstander van vandaag speelde de laatste jaren veelal in de Eerste Klasse met af en toe een uitstapje naar de Hoofdklasse. Dat de ploeg ervaring heeft op een niveautje hoger is ook terug te zien in de competitiestart. In de eerste drie wedstrijden pakte hetelftal, dat getraind wordt door Ronald Hes, de volle buit: negen punten.

  Het geeft aan dat het vandaag niet makkelijk zal worden, maar desalniettemin gaat de ploeg van Hein Leliveld vol goede moed de uitdaging aan. We hopen, met wederom de steun van het publiek, er een mooie wedstrijd van te maken. Het team is in ontwikkeling en dat is mooi om te zien. Zowel individueel als collectief maakt het team stappen. We hebben er het volste vertrouwen in dat het elftal vandaag een goed resultaat kan boeken. Op jacht naar wéér drie punten, dus!

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!