• De voorbereiding is ten einde en dus gaan we om de knikkers spelen. Voor het tweede elftal begon dit vorige week al – helaas met een nederlaag tegen Quick Boys . v.v. Kagia 1 zal dit vandaag doen. Met de start van de competitie in aantocht is het een mooi moment om terug te blikken op de voorbereiding.

    Na het spelen van een aantal zeer nuttige oefenwedstrijden – met aanwezigheid van ons gewaardeerde publiek – gingen de ploegen van Hein Leliveld en Dennis Hulst (v.v. Kagia 2) zich richten op de bekercompetitie. Beide ploegen bekerden niet verder en dat is, gezien het resultaat, jammer. Toch blikt de VTC met een goed gevoel terug. Het merendeel van de spelers heeft weer een hoop speelminuten in de benen en daarnaast doet het ons goed dat zowel het team als de spelers een bepaalde ontwikkeling doormaken. Wij hebben er dan ook ontzettend veel vertrouwen in dat de v.v. Kagia-selectie een mooi seizoen tegemoet gaat.

    Helaas is het niet alleen maar zonneschijn rond de selectie. De spelers hebben zichtbaar last gehad van de lange onderbreking in het voetbal door Corona. Zo’n anderhalf jaar is er amper serieus gevoetbald en dat zorgt ervoor dat spelers weer moeten wennen aan het spelen van wedstrijden en het wedstrijdfit worden. Dat is ook één van de redenen dat de selectie kampt met een aantal blessures. Hierdoor is de selectie in aantallen bij vlagen erg krap en dus moet er geïmproviseerd worden. Dat zorgt af en toe voor grote uitdagingen, maar bij v.v. Kagia zijn wij wel gewend om die aan te grijpen. De laatste weken heeft de selectie een aantal keer beroep gedaan op spelers uit de overige senioren. Wij willen hen dan ook uit de grond van ons hart bedanken dat zij zich zo behulpzaam opstellen en ons te hulp schieten. Zo zien we weer maar eens dat v.v. Kagia een club is van saamhorigheid en waar we met elkaar ervoor gaan.

    Vandaag mogen we eindelijk weer voor het ‘echie’ en het is mooi dat we met een derby beginnen tegen Van Nispen. De mannen uit de Zilk wonnen in blessuretijd met 2-1 van RCL. Een prachtige competitiestart. Vandaag mogen wij starten met het seizoen en hopelijk kunnen we de eerste stap naar een mooi seizoen zetten. Wij hopen dan ook dat we jullie steun weer wekelijks mogen horen langs de kant. Veel plezier bij de wedstrijd en geniet vooral van dit seizoen. De laatste twee seizoenen hebben ons als club in ieder geval nog maar eens te laten beseffen hoe mooi de zaterdag wel niet is.

    Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

    Veel leesplezier!