• Beste Kagianen,

  We mogen weer! Wat voelt het heerlijk om vandaag eindelijk weer voor het ‘echie’ te mogen voetballen. Het hervatten met een goed gevuld sportpark doet de club enorm goed. We zijn dan ook heel blij om te zien dat alle teams, van jong tot oud, meerdere keren per week lekker bezig zijn op ons mooie sportpark. Hopelijk kunnen we in een rechte lijn het seizoen – op een mooie manier – afmaken.

  Het tweede elftal moet nog een week wachten, maar het eerste hervat vandaag weer de competitie. Dat gaan we doen we met een inhaalwedstrijd tegen SVC’08. De ploeg uit Wassenaar heeft een punt meer en staat daardoor twee plaatsen boven ons (op de achtste

  stek). Dat belooft in ieder geval veel goeds. De neutrale kijker zal hopen dat het een herhaling gaat worden van vorig seizoen, want toen eindigde het duel in een spectaculair en doelpuntenrijk gelijkspel: 4-4.

  Ondanks de coronaperikelen is de ploeg van Hein Leliveld er klaar voor. Ons vlaggenschip heeft een aantal nuttige oefenwedstrijden achter de rug. Het laatste oefenduel werd weliswaar (en ongelukkig) met 2-3 verloren van SV Hillegom, maar de mannen van Leliveld lieten goed voetbal en veel energie in. Als de Lisserbroekers hetzelfde op kunnen brengen, dan moet er een goed resultaat in kunnen zitten.

  Wij wensen iedereen veel plezier en hopelijk succesvolle middag!

  Sportieve groet,
  Ruben Beukers

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!