• Beste Kagianen,

  Nog vijf finales en dan weten ons eerste en tweede elftal waar ze staan. Beide ploegen gaan een spannende fase in, aangezien de teams zich rechtstreeks willen handhaven. De staf, de spelersgroep en de Voetbal Technische Commissie hebben er vertrouwen in dat dit doel bereikt gaat worden. Een groot gedeelte van de spelersgroep heeft al toegezegd voor komend seizoen. Dat is niet voor niets, want beide ploegen hebben de laatste weken de weg omhoog gevonden.

  Beide selectie-elftallen pakten namelijk 4 punten uit de laatste drie wedstrijden. Afgelopen week won het tweede in eigen huis op overtuigende wijze met 5-2 van DoCos. De ploeg van Hein Leliveld nam het ook op tegen DoCos, maar dan in Leiden. In de eerste
  helft hadden de oranjehemden de controle en het overwicht, maar in de tweede helft kreeg de ploeg het zwaar. Uiteindelijk werd het punt dan ook gekoesterd: 1-1.

  Aangezien het tweede elftal deze week vrij is, ligt de volledige focus op Kagia 1. Zij nemen het vandaag in eigen huis op tegen Soccer Boys. De opponent staat net als wij in de onderste regionen en zullen er dus dan ook alles aan doen om vandaag punten te pakken. Dat het geen gemakkelijke opgave gaat worden, is duidelijk. Eerder dit seizoen boekte Kagia in de uitwedstrijd een zwaarbevochten overwinning. Met strijd en passie werd er uiteindelijk gewonnen door een treffer van Rens Lamboo: 0-1.

  Op deze mooie zaterdagmiddag hopen we weer hetzelfde resultaat te behalen. Net zoals de laatste weken gaan we ervan uit dat we gesteund worden door ons trouwe publiek. Met jullie aanmoediging en de passie op het veld, hopen we een mooi resultaat te boeken. Wij wensen jullie een plezierige wedstrijd, en laat het feest na afloop nog mooier zijn!

  Met sportieve groeten,
  Ruben Beukers

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!