• Beste Kagianen,

  De lente nadert, het zonnetje schijnt en we maken ons alweer op voor de laatste maanden van de competitie. In de competitie van Kagia 1 neemt de spanning steeds meer toe en dus komen de maanden van de waarheid er aan. Het elftal van Hein Leliveld is sterk uit de coronastop gekomen. Van de vijf wedstrijden die er gespeeld zijn sinds de hervatting wonnen we er drie en mede daarom is het
  vertrouwen bij ons vlaggenschip groot.

  Het tweede elftal zit nog altijd in een lastige fase. Er zijn nog steeds onwijs veel spelers geblesseerd in de selectie en met name het tweede heeft daar last van. De kern, aangevuld met spelers van vriendenteams, geven echter niet op. Elke week levert het team een hoop strijd en energie op het veld, maar in de eerste overwinning van het seizoen wil het nog niet resulteren. Wellicht dat vandaag tegen Berkel 2, de nummer zeven van de ranglijst, de eerste overwinning van het seizoen geboekt kan worden. De mannen van twee houden er in ieder geval genoeg vertrouwen in.

  Ook voor het eerste wacht er vandaag een mooie uitdaging. Op ons eigen terrein ontvangen we RCL uit Leiderdorp. De ploeg getraind door Hein van Heek staat op een keurige zesde plaats en heeft in de afgelopen twaalf wedstrijden vijftien punten verzameld. Daarmee staan de bezoekers twee plaatsen maar met een gelijk aantal punten boven ons. Voor de mannen van Leliveld is er dus vandaag een mooie kans om over RCL heen te gaan en ons daarmee nog meer te nestelen in de brede middenmoot.

  We zijn in ieder geval gebrand op een goede prestatie. Eerder dit seizoen verloren we namelijk met 3-0 op Sportpark de Bloemerd. Mede door de vele afwezigen was dat een onnodige nederlaag. Hein Leliveld heeft zodoende genoeg aanleiding om onze toppers op scherp te zetten. Uiteraard gesteund door het fanatieke en trouwe thuispubliek. Laten we er vandaag met z’n allen iets moois van maken en onze beide teams naar de drie punten schreeuwen. Daarna vieren we het gezamenlijk in de kantine zoals we het alleen bij Kagia kunnen.

  Sportieve groeten,
  Ruben Beukers

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!