• Beste Kagianen,

  Na een week even niet gevoetbald te hebben, gaan onze selectieteams er weer volle bak voor. Beide ploegen komen vandaag in eigen huis in actie. Het eerste zal dat doen tegen HVC’10 en het tweede ontvangt buurman FC Lisse 2. Kortom: er staan twee belangrijke wedstrijden op het programma. Zowel Kagia 1 als 2 zullen zich namelijk willen revancheren voor de 3-0 nederlagen twee weken geleden.

  De ploeg van Hein Leliveld gaat dat proberen te doen tegen HVC’10. De bezoekers zijn afgereisd uit Hoek van Holland en staan op een vijfde plaats. De tegenstander van komende zaterdag zit in een goede flow, want de laatste zes wedstrijden werden niet verloren (vier maal winst en twee keer gelijk).

  De mannen van Leliveld zullen op hun best moeten zijn om een resultaat te halen tegen deze ploeg. Gezien de ontwikkeling van het elftal heeft de club er alle vertrouwen in dat een resultaat haalbaar is.

  Ook het tweede elftal kan aan de bak. FC Lisse komt op bezoek en dat is altijd een wedstrijd met een speciaal randje. Het tweede verloor twee weken geleden geflatteerd met 3-0 op bezoek bij concurrent Noordwijk. Toch zit er qua spel een stijgende lijn in het elftal. Lisse staat op een tiende plaats en heeft zes punten meer dan ons. Aan de thuisploeg de taak om het gat te verkleinen. 

  Hopelijk kunnen we rond kwart over vier in de middag een feestje bouwen in de kantine. Met hopelijk twee mooie resultaten in de tas. We hopen dan ook dat we
  jullie steun tijdens de wedstrijden zullen voelen. De jongens kunnen het namelijk goed gebruiken.

  Met sportieve groet,
  Ruben Beukers

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!