• Beste Kagianen,
  Of de zon nou schijnt, het regent of we krijgen plotseling sneeuwbui. Het maakt ons niet uit, want we gaan gewoon lekker voetballen. Het eerste en tweede elftal gaan dat vandaag ook weer doen met thuiswedstrijden tegen DSO en Rijnsburgse Boys. Onze selectie is gebrand op een resultaat, want de vorige wedstrijden werden verloren.

  Zo verloor het eerste vorige week 6-0 bij UVS. De koploper en gedoodverfde kampioen van deze competitie was een maatje te groot voor de mannen van Hein Leliveld. Daarnaast was onze ploeg door last-minute afmeldingen vrij gehavend. De nederlaag is inmiddels vergeten en de blik gaat op de tegenstander van vandaag: DSO. Vlak voor de winterstop verloren de oranjehemden op een ongelukkige manier in Zoetermeer. Er werd in de eerste helft uitstekend gevoetbald, vele kansen gecreëerd en zelfs de 0-1 gescoord. Kagia kreeg kansen op meer, maar verzuimde de score uit te breiden. De toenmalige thuisploeg was effectiever en wist de wedstrijd uiteindelijk om te draaien.

  Ondanks de nederlaag van toen en de verliespartijen van de laatste wedstrijden is het geloof bij de mannen van Leliveld vandaag groot. Als het normale niveau gehaald kan worden en het elftal de gebruikelijke dosis strijd kan leveren, dan is ook een resultaat tegen de tegenstander van vandaag geen onmogelijke opgaven.

  Ook het tweede gaat op jacht naar winst. Vorige week werd eindelijk de eerste overwinning van het seizoen behaald tegen Berkel (4-1) winst en dat was een bevestiging van het goede werk van de ploeg. De laatste weken wordt er goed gevoetbald en dat resulteerde nu eindelijk in een winstpartij. Afgelopen week verloren de mannen wel in Zoetermeer bij titelkandidaat DWO (3-0), maar ook in die wedstrijd deed het elftal niet onder en had de ploeg zelfs recht op een resultaat. Kan het tweede vandaag stunten tegen de nummer twee van de competitie, Rijnsburgse Boys?

  We hopen vandaag op een zespuntenweekend. Uiteraard met de steun van ons trouwe publiek. Wat het resultaat ook gaat worden: we bouwen er na afloop een mooi feestje van.

  Sportieve groet,
  Ruben Beukers

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!