• Eindelijk! Een weekend waarin zowel Kagia 1 als 2 thuisspelen. Hopelijk halen we als selectie zes punten binnen, want dan zullen de biertjes tijdens de derde helft en selectie-uitje nog beter smaken. De realiteit is op dit moment alleen dat de punten niet vanzelf
    komen. De ploeg van Hein Leliveld begon de competitie met een zege op streekgenoot Van Nispen (1-0), maar sindsdien pakte Kagia 1 geen punt meer. De ploeg van Dennis Hulst wist nog geen enkel punt te pakken.

    Dat zorgt er alleen niet voor dat de paniek binnen de club toeslaat, want deze resultaten zijn wat ons betreft een logisch gevolg van een aantal oorzaken. Zo kampen we binnen de selectie met tientallen blessures. Van ongelukkige pijntjes tot aan ernstige spierblessures. Mede daardoor moeten we veelal doen met jonge spelers die net komen kijken in het seniorenvoetbal en jongens uit vriendenteams die hun uiterste best doen. Enerzijds is het leuk en mooi om te zien dat zoveel jonge spelers op dit moment aan het grote werk mogen ruiken, maar ontwikkelen gaat niet zonder puntenverlies. We hopen dan ook snel uit deze fase te komen en dat het licht aan het einde van de tunnel binnenkort zichtbaar wordt. Want we kunnen iedereen op dit moment héél hard gebruiken.

    Kagia 2 opent vandaag tegen VVSB. Een moeilijke pot, maar de mannen van Hulst zullen er wederom alles aan doen om te vechten voor de punten. Het eerste elftal krijgt met DoCoS een gelijkwaardige tegenstander waar we hopelijk weer punten tegen gaan pakken. De Leidenaren hebben zes punten uit vijf wedstrijden vergaard en staan daarmee twee plekjes boven ons. Hopelijk, na negentig sportieve minuten, staan wij op hetzelfde aantal.

    Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

    Veel leesplezier!