• Beste Kagianen,

  We naderen de absolute climax van de competitie en voor zowel Kagia 1 als 2 is er nog van alles om voor te spelen. Beide teams zitten midden in de strijd om handhaving en dus zijn alle punten welkom. Het eerste kon vorige week op bezoek bij kampioenskandidaat Vitesse Delft lang mee in de wedstrijd, maar uiteindelijk was de opponent uit Delft net wat sterker: 2-0. Ook het tweede was dichtbij om goede zaken te doen. Op bezoek bij Quick Boys stond het elftal lange tijd op voorsprong, maar in de slotseconden werd de zege nog omgezet in een gelijkspel: 3-3. Toch was er goed nieuws voor het tweede, want concurrent Noordwijk verloor en dus staan ze op gelijke hoogte.

  Na RCL, UVS, DSO en Vitesse Delft sluit de ploeg van Hein Leliveld een loodzware reeks af. Helaas werden er in deze wedstrijden geen punten gepakt, maar wel toonden de mannen van Leliveld van zich strijdbaar. Die inzet, strijd en passie is de komende weken hard nodig, want er staan confrontaties met de concurrenten op het programma.

  Zo ook vandaag tegen sv Berkel. De tegenstander staat in punten gelijk met ons, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Beide ploegen staan rondom de nacompetitie streep en dus is een overwinning noodzakelijk. Eerder dit seizoen werd er door de Lisserbroekers niet gewonnen. In een stroeve wedstrijd, waarin niet verloren had hoeven worden, gingen de oranjehemden er met 3-0 af. Een zure nederlaag.

  Het is vandaag tijd voor revanche en daar hebben we, net zoals bij elke thuiswedstrijd, jullie aanmoedigingen weer heel hard voor nodig. Laten we onze toppers met zijn allen naar de overwinning schreeuwen, en na afloop het resultaat met elkaar vieren.

  Klik hier om het wedstrijdkrantje te openen.

  Veel leesplezier!

  Sportieve groet,
  Ruben Beukers