Kagia JO17-1 - Teylingen JO17-1


9 december stond Teylingen op het programma.

We waren in ieder geval erg blij dat het geen kl#$%e weer was😜. Gelukkig hadden we een geweldige voorbereiding, maandag 4 december hadden we training waarbij iedereen een lekkere inzet had. Zelfs de trainer, want die deed de oefening even voor. Nou verwacht je van je coach dat hij je helpt en niet je zelfvertrouwen schaamt, Maarja de trainer had iets anders in gedachten. Die stuurde snip namelijk volledig het bos in. Het schijnt dat hij nog steeds ergens in de bossen kruipt zonder enkels... arme jongen. Dus zaterdag was voor ons geen probleem. Na een goeie warming-up begon de wedstrijd. In het doel stond voor de verandering Jens aangezien Luca rood had gepakt😂😂.


1e helft:
We startte gelijk goed, al snel hadden Gijs en Kevin een goede combinatie en stuurde Kevin John de diepte in die het koelbloedig afmaakte 1-0. Teylingen had niet veel te zeggen. Sausman (Gijs) was vrijdag avond nog een operatie ondergaan. Hij had een 3e long erbij laten plaatsen. Want wat deze man heeft afgelopen is niet normaal! Door het goed druk zetten van sausman onderschepte hij de bal en chipte hij de keeper perfect! 2-0.

2e helft:
We begonnen gelijk weer scherp. Het voetbal was niet perfect, maar 'als het niet gaat hoe het moet gaan moet het maar zo' en dat was niet heel best voetbal. Jens keepte goed en bedacht mel een keer weg te sturen in de diepte. Na een hele verre trap nam mel de bal goed mee en schoot hem binnen! 3-0. Maar onze N'golo (Gijs) had het scoren ontdekt en vond t vgm wel leuk, want na een vrijetrap van (trapnemer onbekend) KOPTE N'golo de bal heel mooi binnen!! 4-0. We vonden het wel triest dat N'golo met z'n kop kon scoren dus gunde we hun ff een ere treffer. 4-1. Dat was ook gelijk de eindstand! De drie punten zijn binnen! Mich vlagde trouwens weer foutloos natuurlijk! Oh, vergeet ik het bijna, er was natuurlijk een jarige in ons midden! Tygo van harte met je verjaardag!🎉 We zingen woensdag wel voor je, want ja dat mag wel aangezien dat nog niet gedaan is!😜