Wedstrijdverslag Rijnvogels JO17-2 - Kagia JO17-1


Zaterdagmiddag, 12:00 verzamelen voor de uitwedstrijd tegen Rijnvogels (door de lokale bevolking ook wel de kooltuinstrijders genoemd).

JW was er niet bij, want die zat in Amerika voor een cursus en Gavin was geblesseerd, dus vielen Rob en Michel in voor JW en Chris deed met ons mee om de plaats van Gav op de vullen, bedankt Gabel! Op de ranglijst stond Rijnvogels niet heel hoog en dus werd er met vertrouwen tegemoet gezien naar de wedstrijd, maar we moesten de tegenstander niet onderschatten, en dus begonnen we serieus aan de warming-up. Echter, bleek dat de voorbereiding niet geheel vlekkeloos was verlopen bij Rob en Michel, want ze waren de ballen vergeten… Maar na het loopgedeelte van de warming-up had Michel inmiddels twee ballen geregeld en konden we een rondo’tje doen, dit werd gedaan (niet heel serieus) en we konden het veld op.


Ondanks de niet al te beste warming-up, begonnen we goed en al gauw was het duidelijk dat wij veel beter waren dan de Rijnvogels en na 4 minuten schoot Melvin de 0-1 binnen, een mooi schol dat binnenkant paal erin ging. Daarna ging het snel en binnen een paar minuten scoorden Tygo, Bram en John de 0-2, 0-3 en 0-4. Later in de eerste helft scoorde Gijs een hele mooie goal na een mooie combinatie met Kevin en Tygo. De tegenstander scoorde toen uit een counter de 1-5, na een klein foutje in de verdediging. Daarna liet Rob zien dat hij een hele goede coach is door Kelvin erin te brengen voor Bram, dat bleek een gouden wissel want hij scoorde vlak voor de rust de 1-6. Na de rust vielen er nog twee doelpunten: een pass van Kevin op bram die de 1-7 binnen schoot en een vrije trap van Chris die Kevin binnen kopte, 1-8. Ondanks dat het voetbal deze wedstrijd niet best was, toch overtuigend gewonnen.

Loran