• Deze week mogen we uit naar Lisse.

Onze jongens mogen de 1ste helft aftrappen. Er is direct veel actie. Ze hebben er zin in!
    Ben krijgt aan de zijkant de bal en schiet direct op doel. Helaas in het zijnet. Lisse is gewaarschuwd.
    In de 4de minuut gaat de bal naar Bram en die maakt hem mooi af en daar is de 0-1 voor Kagia.
    Ravi en Nathan verdedigen goed en Nathan veroverd in de 6de minuut de bal en gaat zelf op het doel af. GOAL!!! 0-2 Kagia.
    Lisse heeft daarna veel balbezit, maar Kagia houdt de druk er goed op.
    8ste minuut komt Lisse door de verdediging van Kagia en scoort 1-2.
    De 1-3 laat niet lang op zicht wacht. Via een mooie voorzet van Bram schiet Boris hem mooi binnen.
    Hierna ging het lekker op en neer. Onze verdediging was even de concentratie kwijt, maar Lisse kon hier niet van profiteren.
    Na een mooie redding van Guus schiet hij het ver uit naar Boris en past hem mooi door naar Bram. Helaas stopt de keeper het schot, alleen staat Ben goed op te letten en scoort de 1-4 vanuit de rebound.
    Toch breekt Lisse weer door onze verdediging en scoort de 2-4.
    Guus neemt weer een fantastische verre uittrap en Ben weet deze mooi af te maken en BAM 2-5.

2de helft mag Lisse aftrappen. Tibbe is deze helft onze keeper.
    Lisse komt met een mooie aanval maar Ravi en Bram verdedigen goed mee. Bram loopt door naar het doel en neemt het schot op doel. Mooie redding Lisse!
    Nathan veroverd weer de bal en kan hem zelf afmaken. 2-6
    Onze jongens zetten de druk er goed op en de 2-7 laat hierdoor niet lang op zich wachten. Bram schiet hem er weer lekker in!
    Lisse mag weer aftrappen. Ze gaan mooi in de aanval, maar Tibbe heeft een mooie redding. In de rebound weet Lisse toch de 3-7 te scoren.
    Tijdens het laatste rustmoment kom de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig is dit maar van korte duur.
    De laatste 10 minuten gaat het lekker op en neer. Boris verdedigd goed uit met een pas naar Guus. Guus kijkt goed en plaatst de bal in de hoek. 3-8
    De volgende aanval van Kagia eindigt in een kluts tussen Ravi en Guus. Guus maakt hieruit de 3-9.
    Laatste minuut komt Lisse nog één keer goed door en schiet nog op de paal.
    De wedstrijd eindigt met een mooie eindstand (3-9) en een mooi zonnetje!