• Zaterdag 15 September: de laatste bekerwedstrijd tegen de Kickers.

  Vandaag stond de laatste poulewedstrijd op het programma, op papier zou deze niet al te moeilijk moeten zijn maar je weet het nooit, de bal is en blijft rond.

  Helaas had Nathan nog te veel last van zijn voet en moest hij deze wedstrijd nog aan zich voorbij laten gaan.

  Met exact hetzelfde team als vorige week begonnen we aan de wedstrijd. Waar we vorige week heel erg scherp waren bij de kansen die we kregen was dat vandaag totaal niet. Zal het dan toch komen dat het vandaag 9 uur voetballen was en vorige week 12 uur??? In het 1e kwartier hebben we ontzettend veel kansen gecreëerd maar de bal ging alle kanten op maar tegen het netje wilde hij niet. Vlak voor de time-out, bij onze zoveelste kans, raakte Reinier de bal niet helemaal lekker maar kwam bij Max in zijn voeten en toen eindelijk de voorsprong voor Kagia.

  Na de time-out waren de mannen scherp en lieten ze weer zien tot wat ze in staat zijn en met 4 - 0 was het tijd voor limo.

  De limo was van goede kwaliteit want de 2e helft gingen ze mannen los en bij de time-out was het inmiddels 10 - 0.

  Met Sven inmiddels in de aanval, Thijs als keeper in het 1e deel van de 2e helft en Finn in 2e deel werd de teamopdracht om iedereen op het wedstrijdformulier te krijgen als doelpuntenmaker maar bij 11 - 0 vond Dylan het mooi geweest en schoot de bal over Finn in eigen doel, nogmaals bedankt namens de Kickers.

  Uiteindelijk floot de goed leidende scheidsrechter af bij 13 - 2 en met 9 uit 3 ongeslagen door in de beker.

  Doelpuntenmakers:
  Artin 1x
  Rick 1x
  Reinier 1x
  Fijn 2x
  Sven 2x
  Max 3x
  Dylan 3x + 1 e.d. đŸ˜‰