• VV Kagia en Muta Sport verlengen de samenwerking met 6 jaar

    5 mrt 2019
  •  In navolging van Selectiesponsor Dick Lobbezoo (Lobbezoo Verwarming en Airconditioning), hebben ook jeugsponsoren Rene Bakker (Meer Assurantiën), Peter Hermans (Meerkantoor) en Siem van der Ham hun handtekening gezet onder de sponsorovereenkomst. Zowel de selectie als de gehele jeugd is hiermee vanaf komend seizoen verzekerd van nieuwe wedstrijdkleding. Muta Sport blijft ook de komende zes jaar leverancier van onze kleding, ballen en overige materialen.

    "We zijn zeer content met de contractverlenging met Muta Sport. Muta Sport is voor ons de ideale leverancier. Ze spelen goed in op de wensen en behoeften van onze vereniging, waardoor we de afgelopen 6 jaar een goede band hebben opgebouwd. Het samen opgezette kledingfonds betaalt zich dubbel en dwars terug. Het zorgt voor een goede financiële basis voor de vereniging en perfect functionele kleding voor de leden" aldus voorzitter Richard Trompert.

    Peter Hermans, medeverantwoordelijk voor de sponsorzaken bij VV Kagia, reageert positief op de verlenging. "Na een samenwerking van zes jaar kan ik concluderen dat Muta Sport de aangewezen partij is indien je waarde hecht aan persoonlijk contact, goede service en een betrouwbaar advies. Naast de kwaliteit van de kleding is het aanbod in ballen en materialen erg aantrekkelijk. A-merken tegen goede condities" is de reactie van Peter Hermans. 

    VV Kagia heeft ervoor gekozen om voor zowel de selectie als de jeugdteams een nieuw design te laten ontwikkelen. Daarnaast is de stofkeuze en pasvorm volledig naar wens aangepast. Tenslotte wordt er een nieuwe webshop geopend waarin alle merchandise, - en trainingskleding aangeboden wordt. VV Kagia en Muta Sport kijken uit naar weer 6 mooie jaren van samenwerken.