• Op vrijdagavond 24 mei togen de kagia 30+ vrouwen naar Oegstgeest voor hun laatste speelavond van het seizoen. Met 4 punten voorsprong op nummer 2 en nog 3 wedstrijden te spelen, was het kampioenschap binnen handbereik. De champagne was mee en sfeer in de oranje spelersbus zat er goed in.

    Kagia verscheen vroeg op het veld om tactisch het doel met de zon in de rug te kunnen bezetten. Helaas was onze spits Daniëlle 2 weken geleden uitgevallen en had ze van haar fysio te horen gekregen 12 weken niet te mogen voetballen. Uiteraard was ze aanwezig voor support en om het kampioenschap mee te vieren.

    Om 20.00 klonk het startschot voor de 1e wedstrijd tegen asc. Terwijl Helen stond wortelteschieten in ons doel, tikte de voorhoede 4 doelpunten binnen. Een goed begin! 2e wedstrijd tegen het altijd lastige voorschoten. Terwijl Miranda ons doel schoon hield, wisten we maar liefst 5 doelpunten te scoren. De laatste wedstrijd tegen onze grote concurrent Fc Oegstgeest. Zelfs met verlies waren we niet meer in te halen, maar uiteraard wilden we laten zien dat wij de terechte kampioen zijn. Tamara van E. Liet zien dat zij haar keepersskills nog niet verleerd is en tikte een paar mooie ballen uit de hoek. Ook kagia kreeg een aantal kansen maar wist deze helaas niet te benutten. De wedstrijd werd bij een stand van 0-0 afgefloten door de ietwat partijdige scheids. Maar dat mocht de pret niet drukken. We waren kampioen!!! De champagne mocht open!!!