• Vrijdagavond 12 mei organiseerde Kagia de jaarlijkse vrijwilligersavond. We kijken terug op een gezellige avond voor jong en oud! Het bestuur bedankt in het bijzonder Hilde, Petra en Jorit voor het organiseren van deze avond. Daarnaast veel dank aan de barvrijwilligers van deze avond, Marc Ultee, Jelmer van Nobelen en Ria van der Luit. Ten slotte natuurlijk enorm veel dank aan alle vrijwilligers die het hele jaar voor onze mooie vereniging klaar staan!

  Volgens traditie werd op de vrijwilligersavond ook de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar is onze vrijwilliger van het jaar: Martijn Kool. Hieronder lees je de speech van voorzitter Elbert Hulsbos. 

  Martijn, 

  Jij bent één van de drijvende krachten achter het senioren voetbal binnen Kagia. Enkele jaren geleden ben je bij de VTC toegetreden om de niet selectie teams te ondersteunen. Teamindelingen, communicatie met de aanvoerders, wedstrijd verplaatsingen, en de periodieke gesprekken met de aanvoerders behoren tot je taken.

  Martijn heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de opzet en deelname van een Heren 35+ en Dames 30+ team aan de 7x7 Vrijdagavond competities van de KNVB.

  Verder is Martijn ook één van de grondleggers en huidige organisatoren van de 7x7 toernooien bij Kagia. Vlak voor Corona uitgegroeid tot een groot succes en gelukkig hebben we dit succes tijdens Koningsavond weer mogen meemaken.

  Eén van de andere taken die Martijn wekelijks doet, is het indelen van de veld- en kleedkamers. Elke vrijdagavond het “lijstje“ ophangen bij de ingang en neerleggen in de commissiekamer en keuken. Vanzelfsprekend voor iedereen die op zaterdag hier aankomt, maar o zo belangrijk.

  Tot slot ben je ook leider/trainer geweest en altijd bereid om een handje te helpen. Kortom, een vrijwilliger waar Kagia heel blij mee is. En we hopen natuurlijk nog lang op je te mogen rekenen.

  Bij de benoeming horen natuurlijk cadeaus. Allereerst mag je vol trots het hele jaar door deze benoeming tonen met behulp van dit prachtige vest. Daarnaast mag je samen met Petra heerlijk uit eten bij Restaurant het Oude Dijkhuys.