• Kagia is op zoek naar jou

    Bij Kagia staat gezelligheid en plezier voorop. Iedere week zetten onze vrijwilligers zich met veel plezier in voor onze club om ervoor te zorgen dat de bal kan blijven rollen. Wij zijn hier niet alleen ontzettend blij mee, maar we zijn ook super trots op onze vrijwilligers!

    Toch blijven we altijd op zoek naar nieuwe toppers die zich graag in willen zetten voor de gekste voetbalclub uit de Haarlemmermeer. Zo zijn we bijvoorbeeld op zoek naar een voorzitter voor onze jeugdcommissie, kunnen we wel wat hulp gebruiken achter de bar en in de keuken en zoeken we iemand met groene vingers die onze onderhoudsploeg komt versterken.

    Stroop jij graag de mouwen op? En past één van deze functies bij jou? Meld je dan hier aan. We ontvangen je met open armen!

  • Uiteraard zijn vrijwilligers voor andere functies dan hierboven opgenomen ook van harte welkom! Kijk eens hier voor een overzicht van de overige vacatures. Wil je wel je steentje bijdragen aan onze mooie club, maar zie je jezelf niet in een van de vermelde functies? Neem dan contact op via vrijwilligers@kagia.nl. We ontvangen je met open armen!