• Beste speler(s), ouder(s) en verzorger(s),

  De Jeugdcommissie en de Voetbaltechnische commissie jeugd hebben de afgelopen periode veel tijd en energie besteed aan het indelen van onze jeugdspelers. Ieder jaar is dat geen makkelijk opgave. Dit jaar hebben wij veel nieuwe leden erbij gekregen waarvan de meeste in de afgelopen weken. Hierdoor hebben wij de indeling meermaals moeten herzien. De voorlopige indeling die wij nu presenteren hebben wij met grote zorgvuldigheid, rekening houdend met de vele verzoeken en de (on)mogelijkheden van aantallen per leeftijdscategorie, gemaakt. Het is een voorlopige indeling die nog kan wijzigen. Uiteraard zullen wij toekomstige wijzigingen met de betreffende speler(s) en/of ouder(s) bespreken.

  Voor het maken van de voorlopige indeling worden er keuzes gemaakt op basis van de criteria uit ons JeugdOpleidingsPlan (JOP). De concept voorlopige indeling is met diverse leiders en trainers besproken. De feedback uit deze gesprekken is meegenomen in dit eindresultaat. Wij zijn daarom als commissie tevreden met de voorlopige indeling jeugd voor het seizoen 2024 – 2025.

  Voorlopige indeling jeugd
  Via deze link kun je de voorlopige indeling jeugd openen.

  Wachtlijst jeugd
  Vanaf publicatie zal er een (tijdelijke) wachtlijst zijn bij de jeugd. Nieuwe aanmeldingen komen automatisch op de wachtlijst. De commissie jeugdvoetbal neemt na aanmelding contact op met de ouders.

  Trainingsschema jeugd en senioren
  Via deze link kun je de het concept trainingsschema openen.

  Trainers & leiders en keeperstrainers
  Nog niet alle trainers en/of leiders, die hebben aangegeven komend seizoen door te willen gaan, zijn ingedeeld. Ook zijn er een aantal teams die nog geen coach, leider of trainer hebben. Nieuwe trainers en leiders zijn van harte welkom. Wil je meer informatie of heb je interesse om een team te trainen en/of te begeleiden, neem dan contact op met de commissie jeugdvoetbal (jeugdvoetbalzaken@kagia.nl). 

  Reacties op de indeling seizoen 2024 – 2025
  De reactietermijn is inmiddels gesloten. Nieuwe reacties/verzoeken worden in het nieuwe seizoen in behandeling genomen. 

  Een reactie of verzoek kan je mailen naar: indeling2024@kagia.nl.

  Start seizoen 2024-2025
  Het seizoen 2024-2025 start voor de jeugd vanaf maandag 19 augustus 2024. Het kan zijn dat jouw trainer hiervan afwijkt en eerder of later start. Informatie over de training van jouw team hoor je van je (nieuwe) leider/trainer.

  Nog op vakantie na 19 augustus 2024?
  Geen probleem! Mocht je, i.v.m. vakantie, niet kunnen trainen, neem dan contact op met je (nieuwe) leider/trainer.

  Namens de Jeugd- en Voetbaltechnische commissie wensen wij jou alvast een fantastische vakantie en tot het nieuwe seizo

  Met sportieve groet,
  Jeugdcommissie & VTC-jeugd

   

  Laatste update: 12 juli 2024