• Beste speler(s), ouder(s) en verzorger(s),

  De Jeugdcommissie en de Voetbaltechnische commissie jeugd hebben de afgelopen periode veel tijd en energie besteed aan het indelen van onze jeugdspelers.

  Ieder jaar is dat geen makkelijk opgave. Ook dit jaar hebben we met grote zorgvuldigheid, rekening houdend met de vele verzoeken en de (on)mogelijkheden van aantallen per leeftijdscategorie, de concept teamindeling gemaakt.

  Keuzes die we maken zijn naast bovenstaande ook de criteria uit ons JeugdOpleidingsPlan (JOP). De voorlopige indeling is besproken met diverse leiders en trainers. De feedback uit deze bijeenkomst is meegenomen in het eindresultaat.

  Wij denken dat we met deze conceptindeling een mooie basis hebben voor het seizoen 2023-2024.

  Voorlopige indeling jeugd
  Via deze link kun je de voorlopige indeling jeugd openen.

  Trainingsschema jeugd en senioren
  Via deze link kun je het concept trainingsschema openen.

  Trainers & leiders
  Nog niet alle trainers en/of leiders, die hebben aangegeven komend seizoen door te willen gaan, zijn ingedeeld. Ook zijn er een aantal teams die nog geen coach, leider of trainer hebben. Nieuwe trainers en leiders zijn van harte welkom. Wil je meer informatie of heb je interesse om een team te trainen en/of te begeleiden, neem dan contact op met de betreffende jeugdcoördinator.

  Start seizoen 2023-2024
  Het seizoen 2023-2024 start voor de jeugd vanaf maandag 21 augustus 2023. Het kan zijn dat jouw trainer hiervan afwijkt. Informatie over de training hoor je van je (nieuwe) leider/trainer.

  Nog op vakantie na 21 augustus 2023?
  Geen probleem! Mocht je, i.v.m. vakantie, niet kunnen trainen, neem dan contact op met je (nieuwe) leider/trainer.

  Vriendjes en Vriendinnetjesdagen
  De vriendjes en Vriendinnetjes dagen zijn komend seizoen op zaterdag 2, 9 en 16 september 2023.

  Geef deze data door en schrijf ze in je eigen agenda.

  Namens de Jeugd- en Voetbaltechnische commissie wensen wij jou alvast een fantastische vakantie en tot het nieuwe seizoen!

  Met sportieve groet,
  Jeugdcommissie & VTC-jeugd