• Wedstrijdsponsor Kagia - SVC'08

  Wedstrijdsponsor - Muta
 • Na één competitiewedstrijd voor eigen publiek, zullen we in ieder geval de komende drie weken zonder publiek spelen. Via twitter en Instagram houden we jullie zoveel mogelijk op de hoogte van de wedstrijd. De komende thuiswedstrijden zal er ook geen wedstrijdkrantje gemaakt worden. Wel delen we via de website een voorbeschouwing. Wedstrijdsponsor voor de wedstrijd Kagia - SVC'08 is onze vast kledingleverancier Muta, waarvoor dank! Ruben Beukers (VTC - Selectie) blikt vooruit op de wedstrijd: 

  Beste Kagianen,

  Het seizoen is pas net van start gegaan, maar het is nu al veelbesproken. De competities zijn pas 2 weken onderweg en er is al het nodige gebeurd. Zo hadden wij afgelopen zaterdag gehoopt op een goed resultaat tegen Wateringse Veld Kranenburg, maar helaas kon die wedstrijd niet doorgaan vanwege een coronabesmetting bij de tegenstander. Het zijn omstandigheden waar we als club het komende seizoen - helaas - vaker mee moeten omgaan. Het virus heeft het amateurvoetbal (en het hele land) nog altijd in zijn greep en dus moest er door de regering alweer ingegrepen worden: geen publiek meer bij sportwedstrijden en ook de kantines moeten dicht.
  Het zijn maatregelen die niet leuk zijn, maar wel begrijpelijk.

  Toch gaan we er als Kagia-zijnde alles aan doen om er het beste van te maken. Want ondanks de vreemde start van de competitie leeft er een positief gevoel in de selectie. In de eerste wedstrijd van het seizoen boekte de ploeg van René Ras een knap resultaat tegen UVS (1-1). Misschien hadden we zelfs recht op meer dan een punt, maar tegen een hoogvlieger zo’n resultaat boeken geeft de nodige stimulans. Het resultaat tegen de Leidse titelkandidaat was voor ons, de VTC-selectie, een bevestiging dat er enorm veel potentie in onze jonge, gretige en ambitieuze spelersgroep zit.

  Zonder de steun van onze supporters hopen we komende zaterdag het goede gevoel vast te houden, maar ook deze keer zal het lastig worden. SVC’08 is de tegenstander en de ploeg uit Wassenaar is goed begonnen aan de competitie. Ze wonnen de eerste wedstrijd van het seizoen bij Soccer Boys en vorige week werd er gewonnen van HVC’10. Wederom een mooie testcase voor onze selectie dus. Toch heeft (wederom) iedereen het gevoel dat er mogelijkheden liggen om een succesje te behalen.

  Dat het maar - ook zonder jullie steun - een succesvol, sportief en mooi weekend mag worden voor de gehele selectie. Ook al is de 12de man niet aanwezig, onze teams zullen er alles aan doen om voor de winst te gaan. Hopelijk kunnen we dan over 3 weken, wanneer de maatregelen hopelijk hebben geholpen, jullie allemaal weer in gezonde staat verwelkomen op de club.