• De voetbaltechnische commissie voor het seizoen 2022 – 2023 is op orde. Het komende seizoen zal er één wijziging zijn. De overige vrijwilligers blijven op hun post en daar zijn we heel blij mee. Continuïteit helpt ons om verder te bouwen aan diverse zaken binnen de voetbaltechnische commissie.

  Mark Scholte is binnen het bestuur eindverantwoordelijk voor de voetbaltechnische commissie. De voetbaltechnische commissie bestaat uit drie verschillende commissies: Selectiezaken, Seniorenzaken en Jeugdzaken.

  VTC Selectiezaken
  Dennis Hulst en Ruben Beukers worden vanaf het nieuwe seizoen verantwoordelijk voor alle zaken binnen de selectie. Daarmee neemt Dennis Hulst de rol van Dennis Veen over. Dennis Hulst is verantwoordelijk voor de staf en overige zaken binnen de selectie en Ruben Beukers is  verantwoordelijkheid voor spelerszaken.

  VTC Seniorenzaken
  Martijn Kool gaat het komende seizoen Chris Nederpelt inwerken binnen de seniorencommissie. Daarmee hebben we na een lange periode van afwezigheid een tweede lid binnen de seniorencommissie. De groei van onze seniorenafdeling zorgde er voor dat Martijn met enige spoed op zoek was naar een maatje.

  VTC Jeugdzaken
  Ronald Gresnigt (bovenbouw), Ruud de Vries (middenbouw) en Jeffrey van Klaveren (onderbouw) gaan ook volgend seizoen door. Andre Markus (HJO) completeert de VTC jeugd. Het komende seizoen willen wij met elkaar het vernieuwde Jeugd opleidingsplan (JOP) binnen de vereniging implementeren. Een nauwe samenwerking met de hoofdtrainers en jeugdcommissie is daarvoor de basis.

  VTC keepers
  Nieuw dit seizoen is een aparte commissie voor onze keepers. Dennis Veen wil hier graag, met alle vrijwilligers die zich nu bezig houden met keepers, aan werken. Met elkaar gaan ze werken aan een opleidingsplan voor keepers van de jeugd, senioren en selectie.

  Wij wensen nieuwkomers Dennis Hulst en Chris Nederpelt veel succes en plezier in hun nieuwe functie. Met elkaar gaan we verder bouwen aan onze voetbalorganisatie. Een nieuw voetbaltechnisch beleidsplan met aparte plannen voor de selectie, senioren, jeugd, keepers en dames. Later meer over deze ontwikkelingen. Wij kijken uit naar een succesvol 2022 – 2023!