• v.v. Kagia is verheugd te kunnen melden dat Nick Baars komend seizoen voor de club komt spelen. Baars is een doelman die overkomt van FC Lisse. Met de komst van de goalie is de selectie helemaal rond.

  Baars, woonachtig in Lisse, begon al op jonge leeftijd bij de plaatselijke FC. Jarenlang was hij veldspeler, maar sinds een seizoen of 3 geleden is de Lisser steevast tussen de palen te vinden. Als doelman speelde hij bij Lisse voor de hoogste jeugdelftallen en maakte hij zelfs zijn debuut voor het eerste elftal van de club.

  Een welkome toevoeging
  Ruben Beukers is namens de VTC-selectie enorm tevreden met de komst van de keeper. “Wij werden een aantal weken geleden verrast met een tegenvaller in ons keepersteam. Jens Gort gaf namelijk aan dat hij komend seizoen een stapje terug gaat doen in verband met zijn drukke studie. Doordat Luca van der Meer in eerder stadium aangaf naar een vriendenteam te gaan, hadden we plots nog maar 2 keepers tot onze beschikking. Dat vond zowel de VTC-selectiezaken als de technische staf te krap.”

  “Met Sander Hogervorst en Aron Wijsman beschikken we over 2 ervaren doelmannen en daarom was het onze wens om een jonge keeper toe te voegen aan de selectie. Met Nick Baars hebben we die welkome versterking binnen. Wij zijn ervan overtuigd dat Nick goed bij de club past en dat hij het hartstikke goed gaat doen hier.”

  Selectie compleet
  Deze keer is de selectie dan ook echt compleet. De VTC-selectiezaken kijkt met een redelijk tevreden gevoel terug op de afgelopen maanden. “We hadden al vrij vroeg onze selectie op orde, maar de voorbije weken kregen we toch wat verassingen te verwerken. Gelukkig zijn we erin geslaagd om de selectie op tijd rond te krijgen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het komende seizoen naar wens zal verlopen. Zeker sportief, maar de grootste wens is dat we komend jaar met z’n allen weer eens een normaal seizoen kunnen meemaken.”