• Als u onze kantine betreedt, ziet u direct het logo van de ENERGYBATTLE hangen. Sinds de zomer van 2018 doet v.v. Kagia een jaar lang mee met de ENERGYBATTLE, een wedstrijd tussen 8 sportclubs in de Haarlemmermeer om zoveel mogelijk energie te besparen. Het bestuur heeft u hier al meerdere malen over geïnformeerd en hierbij een tussenstand.

  De wedstrijd

  Iets over de helft van de wedstrijd is het reuze spannend. Vijf van de acht sportclubs wisselen elkaar af aan de kop. De actuele stand kunt u op deze site bekijken.

  De komende 5 maanden gaan kleine details het verschil maken.

  Hoe kunt u helpen?

  De opdracht is simpel: wees zuinig met elektra en gas.

  Dit kan vaak met eenvoudige dingen, zoals:

  -       De deur van de kantine dicht doen als u naar binnen of naar buiten gaat.

  -       De verlichting op het trainingsveld niet onnodig lang aan te laten.

  -       Op veld 1 bijvoorbeeld kan de LED-verlichting direct na de training op de spaarstand worden gezet. Genoeg licht om na te bespreken of ballen te verzamelen, maar u verbruikt slechts 10%. In de laatste nieuwsbrief naar alle jeugdtrainers is een duidelijke instructie opgenomen.

  -       Op veld 3 kan de verlichting per speelhelft ingeschakeld worden. Train je met je team (of met een ander team) op 1 speelhelft, schakel dan alleen op jouw speelhelft het licht in.

  Een meer duurzame samenleving

  V.V. Kagia vindt het belangrijk aandacht te geven aan duurzaamheid en hoe onze leden en bezoekers daar een bijdrage aan kunnen leveren. Stichting ENERGYBATTLE streeft naar een meer duurzame samenleving door vergroening van en besparing op energie. 

  DRAAGT U ALLEN UW STEENTJE BIJ?