• Tijdens het seizoen 2020/2021 zal v.v. Kagia deelnemen aan de O23-cup van Voetbal in Haarlem. In dit toernooi zullen de oranjehemden het in de poulefase opnemen tegen Zwanenburg, DSOV en Olympia Haarlem.

  De club is vanwege een aantal redenen blij met de deelname aan het toernooi. Het komende seizoen maken veel jeugdspelers de stap naar de senioren en om te wennen aan de fysieke en voetbal technische omstandigheden, leek het de club een goed idee om te kijken naar een optie om deze spelers geleidelijk te laten wennen aan het seniorenvoetbal. De O23-cup van Voetbal in Haarlem is daarom, naar de mening van de Voetbal Technische Commissie, een fantastisch initiatief om jonge spelers in de selectie verder te ontwikkelen. Dennis Hulst zal als eindverantwoordelijke langs de lijn staan bij de wedstrijden van v.v. Kagia O23.

  Stap naar de selectie verkleinen
  Als VTC-selectie zien wij het liefst zoveel mogelijk eigen jeugdspelers de stap naar de selectie maken. Soms is de stap hier naar toe te groot. Door een O23 team te creëren waarmee o.a. deel genomen wordt aan de competitie van Voetbal in Haarlem hoopt de club de spelers, die over zijn gekomen van de jeugd, en andere jonge spelers, een podium te bieden waar zij tegen leeftijdsgenoten minuten kunnen maken.

  v.v. Kagia kijkt uit naar de start van de O23-cup. Niet alleen omdat dit een mooi podium is voor onze talenten, maar ook omdat het de mogelijkheid biedt om ons netwerk als club zijnde uit te breiden.

  Met sportieve groet,
  VTC selectiezaken