• Na het gelijkspel van vorige week was de omschakeling naar de volgende tegenstander snel gemaakt.

  Woensdag na een mindere start van de training, een goed eind en een heerlijke training op de vrijdag betekende dat SJC, de nummer laatst in de poule eraan moest gaan geloven.

  Het was ook weer heel fijn om Max op het veld te zien na een afwezigheid van een aantal weken door een gebroken arm.

  Fris, dat was het zeker toen we bij SJC aangekomen waren en met de warming-up konden beginnen.

  De opstelling van vandaag:
  Doel: Nathan
  Verdediging: Thijs – Rick – Reinier
  Middenveld: Dylan – Finn
  Aanval: Max – Sven
  Wissel: Yari

  Ondanks dat SJC met 0 punten onderaan staat moet je je tegenstander nooit onderschatten maar na amper 1 minuut was het al duidelijk, de enige die het ons vandaag moeilijk gaat maken dat zijn we zelf. Een schot cq pass van Dylan richting doel voor de keeper van SJC onhoudbaar en i.p.v. hem in zijn handen te pakken sloeg hij hem zijn eigen doel in, 0 – 1 voor Kagia.

  Relatief simpel werd de rust gehaald met een 8 – 0 voorsprong door doelpunten van Dylan, Max, Sven, Finn en Rick (de aantallen volgen later) en ik moet eerlijk zeggen dat er hele mooie aanvallen tussen zaten waardoor ook de toeschouwers leuke dingen op het veld zagen.

  Wat moet je een team meegeven bij een voorsprong van 8 – 0. Heel simpel: elke speler moet scoren vandaag!!!

  En dan moet ik deze spelers een ontzettend groot compliment geven want binnen 8 minuten hadden ze dit samen voor elkaar gekregen en was het Reinier die als laatste speler op het lijstje van doelpuntenmakers verscheen. Inmiddels was het 12 – 1 en aangezien het al geruime tijd 1 richtingsverkeer was werd er iets makkelijker gevoetbald en vooral aangevallen waardoor SJC sporadisch bij keeper Dylan en later Thijs wist te komen.

  Het werd uiteindelijk een 19 – 1 overwinning en ondanks het feit dat het tegen de nummer laatst was moet je het wel doen en dat hebben de mannen ontzettend goed uitgevoerd.

  Nog 2 finales te gaan deze competitie en dat kunnen 2 lastige finales zijn tegen Foreholte en Blauw- Zwart. We hebben alles in eigen hand en ondanks dat we nog 2x vol aan de bak moeten ben ik overtuigd van een goeie afloop.

  Aanstaande zaterdag, 1 December om 9 uur, de laatste thuiswedstrijd van 2018 tegen Foreholte.

  Hopelijk deze keer weer met een scheidsrechter want zoals ik vorige week al zei, de JO11-3 en ikzelf zijn ontzettend blij als er iemand vrijwillig een wedstrijd staat te fluiten.

  Fijn weekend nog en tot woensdag!!!

  Een zeer trotse trainer