• Beste Kagianen,

  Vanuit het bestuur werken we inmiddels anderhalf jaar aan de toekomst van v.v. Kagia. Aanleiding hiervoor waren enerzijds de toekomstplannen in Lisserbroek en anderzijds de enorme hoeveelheid dagelijkse activiteiten die door de bestuursleden werden en worden uitgevoerd.

  Met ondersteuning vanuit NOC*NSF zijn we als eerste gestart met de formulering van onze visie op v.v. Kagia voor nu en in de toekomst:

  Voetbalvereniging Kagia is een familieclub voor en door elkaar uit het dorp Lisserbroek, waarbij voetbalplezier en gezelligheid voorop staan. Voetbalvereniging Kagia maakt de voetbalsport mogelijk voor iedereen en heeft de sportieve ambitie om optimale prestaties te halen met alle teams. De vereniging is een ontmoetingsplaats waar prestatie en gezelligheid in gezamenlijkheid gaan, waar normen en waarden gelden en waar iedereen respect heeft voor elkaar, zowel binnen als buiten het voetbalveld. Dit alles vormt de basis voor de maatschappelijke functie van onze vereniging.

  Om deze visie te realiseren en de dagelijkse activiteiten voor bestuursleden te verminderen, hebben we vervolgens de organisatie structuur van v.v. Kagia aangepast.

   

   

  Het bestuur richt zich op het beleid naar de toekomst en coördineert grote initiatieven, zoals nieuwbouw, jubilea, etc. De coördinatie van de dagelijkse activiteiten geven we in handen van managers en commissie coördinatoren. Met deze wijziging vertrouwen we erop dat de belasting om Kagia op vrijwillige basis draaiende te houden, verdeeld wordt over meerdere personen.

  Inmiddels hebben we 21 van de 26 posities kunnen invullen. Eind januari kwamen het bestuur, de managers en de commissie coördinatoren voor het eerst samen. Naast een kennismaking stond deze avond vooral in het teken van het afstemmen welke commissie verantwoordelijk is voor welke taken.

    

   

  De komende maanden werken we toe naar het nieuwe seizoen. De commissies gaan aan de slag om hun taken te organiseren. Daarbij hebben we natuurlijk vele vrijwilligers nodig en rekenen we op jullie hulp. We gaan daarnaast op zoek naar de invulling van de laatste vacante posities. Heb je interesse om ook een leuke positie binnen de nieuwe Kagia organisatie te vervullen, aarzel dan niet en neem even met mij contact op.

  We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en kijken er naar uit om het voetbal plezier en de gezelligheid bij onze familieclub Kagia voor en door elkaar mogelijk te maken.

  We houden jullie op de hoogte!

  Met sportieve groet,

  Namens het bestuur
  Elbert Hulsbos