• Stone Visions sponsort nieuw scorebord vv Kagia

  15 mrt 2019
 • Marc Zuiderduin van Stone Visions heeft een sponsovereenkomst met vv Kagia gesloten voor 5 jaar.

  Marc heeft afgelopen jaar vv Kagia leren kennen als een warme, sociale en gezellige vereniging waar hij graag iets zou willen doen als sponsor.

  Met het sponsorbedrag van Stone Visions kunnen wij een nieuw scorebord aanschaffen waar alle leden van gaan genieten. Stone Visions zal dan ook de komende 5 jaar met een mooi reclamebord te bewonderen zijn onder het nieuwe scorebord.  

  In 2011 zag Stone Visions van eigenaar Marc Zuiderduin het levenslicht. Het bedrijf, gevestigd in Hillegom, richt zich op de levering van allerhande producten in natuursteen, composiet en keramiek. Denk hierbij o.a. aan vloeren, keukenbladen, vensterbanken en dorpels. 

  Met Stone Visions heeft Marc zijn droom helemaal waargemaakt: het delen van de ultieme natuursteenbeleving met zijn klanten. Zijn visie daarbij? Zich baseren op een stevige basis van vakkennis, expertise en wereldwijde contacten met leveranciers om vakinhoudelijk beslagen ten ijs te komen. Gecombineerd met een flinke portie persoonlijke klantfocus en professionaliteit voor een ultieme en ontzorgende service.

  Daarnaast kan Stone Visions terugvallen op misschien wel de grootste showroom in deze branche van deze omstreken. Geen wonder dat veel aannemers, architecten, andere bouwgerelateerde bedrijven en particulieren hier met eigen ogen komen zien wat er allemaal op het gebied van levering en plaatsing mogelijk is.

  Marc is met Stone Visions gevestigd op de Ampèrestraat 2, 2181 HB te HILLEGOM. Tel. 0252-533777 | 06-11701949. info@stonevisions.nl |  www.stonevisions.nl

  Voorzitter Richard Trompert is erg blij met dit mooie sponsorbedrag en bedankt Marc namens de club.