• Steun v.v. Kagia; bestel online via Sponsorkliks!

  1 apr 2020
 • Help jij Kagia aan inkomsten in deze lastige periode? Waarschijnlijk koopt u al regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

  Bestel uw electronica online bij Mediamarkt, uw wijnglazen bij Bol, sluit uw verzekering af via Independer of bestel online een maaltijd via Thuisbezorgd.nl en wij ontvangen geld in de clubkas. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook direct naar Kagia.

  Wilt u de vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via deze pagina (Of het overzicht onderaan dit nieuwsbericht). Voor u een kleine moeite en voor de vereniging directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer al onze leden dit zouden doen. Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. De aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van onze vereniging. Of u nou rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt gewoon hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij als vereniging hier direct van!

  Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende webwinkels. Per webwinkel is het commissiepercentage aangegeven.

  Sponsorkliks Chrome-Extensie
  Installeer de Sponsorkliks Chrome-Extensie en vergeet nooit meer bij je online aankoop! De browser-extensie zorgt er namelijk voor dat bij de meeste winkels de SponsorKlikslink van V.V. Kagia automatisch wordt meegegeven wanneer je zo'n webwinkel bezoekt. Je hoeft dus niet eerst naar de SponsorKlikspagina van V.V. Kagia te gaan. 

  Een aantal webwinkels hebben (nog) geen toestemming gegeven om automatisch doorverwezen te worden. Voor deze winkels is het mogelijk om ze te installeren in je bladwijzerbalk.

  Ga je in het vervolg via de bladwijzerbalk naar één van deze winkels dan wordt de SponsorKlikslink ook meegegeven. Je kan dus ongeacht op welke website je zit direct via deze knoppen V.V. Kagia sponsoren.

  Je vindt de extentie hier: Chrome Extensie
  Vergeet niet na de installatie op de extentie te klikken en eenmalig v.v. Kagia als doel in te stellen! 

  Sponsorkliks app
  U nog gemakkelijker onze vereniging steunen door de SponsorKliks app. De app is gratis verkrijgbaar voor Android- en Apple iOS-apparaten. Na installatie van de app hoef je maar één keer je sponsordoel te selecteren.

  De app toont altijd de actuele stand van de inkomsten en je kan direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt.

  LET OP: volg altijd de link vanuit SponsorKliks, deze gaat altijd naar een website en nooit naar een app van een winkel. Door via de app van een winkel te bestellen vervalt namelijk de commissie.