• De staf van de selectie voor het seizoen 2019 - 2020 is compleet! Dennis Hulst, vorig seizoen overgekomen van Zwanenburg, geeft aan het uitstekend naar zijn zin te hebben in Lisserbroek en tekent voor een jaar bij.

  Dennis Hulst voelde zich als persoon en als trainer al heel snel thuis bij v.v. Kagia. Met het tweede doet Dennis het naar verwachting. Een (vervangende) periode is de voetballende doelstelling, maar nog veel belangrijker is de opdracht om het tweede een belangrijk onderdeel te laten zijn van de selectie. Het is lastig om iedereen tevreden te houden, maar samen met zijn staf doet Dennis dat zeer verdienstelijk. In de tweede seizoenshelft proberen we met elkaar te werken aan de voetballende doelstelling. De 1-0 winst zaterdag tegen TAVV 2 is een mooie opsteker.

  De VTC, staf en spelers zijn zeer tevreden over de samenwerking met Dennis en zijn daarom enorm blij dat Dennis ook volgend seizoen onderdeel is van de staf.

  Staf 2019 - 2020 compleet!

  Vorige week heeft Marco Goudriaan ook aangegeven nog een jaar door te gaan als assistent scheidsrechter bij het eerste. Met het bijtekenen van Dennis is de volledige staf voor het seizoen 2019 - 2020 compleet.

  De komende periode gaan we werken aan de invulling van de spelersgroep voor het seizoen 2019 - 2020.

  Met sportieve groeten, 

  Mark Scholte

  Bestuurslid Voetbaltechnische zaken