• De afgelopen weken heeft de voetbaltechnische commissie (VTC) met diverse stafleden gesprekken gevoerd over het seizoen 2018 - 2019. Deze gesprekken hebben geresulteerd in toezeggingen van Cees Mastenbroek, Marco Goudriaan, Gerrit Kroon en Maarten van der Niet. Met deze toezegging is de staf voor het seizoen 2018 - 2019 rond.

  Cees Mastenbroek

  Cees gaat zijn tweeëntwintigste jaar (22) in als leider van de zaterdagselectie. Cees ondersteunt zijn zoon Erwin bij de wedstrijden en vervangt Erwin bij zijn afwezigheid. Daarnaast is Cees o.a. verantwoordelijk voor de kleding van de selectie.

  Marco Goudriaan

  Marco is sinds een aantal jaar de vaste assistent scheidsrechter bij het eerste elftal. Marco is een mooie aanvulling voor de staf en daarnaast assisteert Marco met veel plezier de scheidsrechter bij wedstrijden van het 1e elftal.

  Gerrit Kroon

  Gerrit gaat zijn tweede seizoen als assistent scheidsrechter bij het tweede elftal in. Gerrit voert zijn rol met veel plezier uit. Daarnaast is Gerrit nog te vinden als jeugdscheidsrechter bij s.v. Abbenes en v.v. Kagia. Gerrit is duivenmelker en is daardoor niet elke zaterdag beschikbaar. Gelukkig hebben we sinds dit seizoen een poule met scheidsrechters die willen ondersteunen bij afwezigheid van Gerrit.

  Maarten van der Niet

  Maarten gaat zijn tweede seizoen in als facilitaire zaken zaterdag selectie. In deze functie is Maarten het aanspreekpunt voor KNVB scheidsrechters van de selectie. Daarnaast verzorgt Maarten scheidsrechters (en indien nodig assistent scheidsrechters) bij (vriendschappelijke) wedstrijden van de selectie en regelt hij overige zaken die rondom de selectie spelen zoals de lunch voor de wedstrijden en de hapjes tijdens de "selectie avonden". Maarten vult deze functie met veel plezier in en daarom zijn wij blij dat Maarten nog een jaar door gaat.

  De staf van de selectie ziet er voor het seizoen 2018 - 2019 als volgt uit:

  Trainer / coach Kagia 1 Rene Ras
  Trainer / coach Kagia 2 Dennis Hulst
  Assistent trainer Ronald Rovers
  Keeperstrainer Dennis Veen
  Teammanager Kagia 1 Erwin Mastenbroek
  Teammanager Kagia 2 Marco van Klink
  Algeheel teammanager selectie Cees Mastenbroek
  Sportverzorger Rob Gort
  Assistent scheidsrechter Kagia 1 Marco Goudriaan
  Assistent scheidsrechter Kagia 2 Gerrit Kroon
  Facilitaire zaken selectie Maarten van der Niet

   

  Met sportieve groet,

  Mark Scholte