• Sportpark verboden te betreden: oproep aan alle leden & ouders

  30 apr 2021
 • Beste leden, beste ouders,

  Regelmatig komt het voor dat wanneer het sportpark gesloten is, er toch gespeeld wordt op de velden. Zoals echter duidelijk zichtbaar vermeld aan de omheining (bordjes ‘verboden toegang’!), is degene die zich buiten de openingstijden op het sportpark bevindt in overtreding. Het is verboden voor iedereen om over of door het hekwerk te klimmen en het terrein te betreden en men mag er niet voetballen. Wie dit wel doet, riskeert een boete.

  Uiteraard is deze oproep ook bedoeld voor de veiligheid. Want wat als er iets op de velden gebeurd en er moeten hulpdiensten in geschakeld worden?

  Helaas hebben wij in de afgelopen weken moeten constateren dat er wel kinderen op het sportpark komen. Ergens is dat wel begrijpelijk, maar onze oproep is helaas niet voor niets. We hebben veel te maken met vandalisme. Daarnaast  hebben onze buren ook aangegeven dat de situatie uit de hand loopt en niet meer acceptabel is.

  Hierbij daarom nogmaals de dringende oproep om uw kinderen te instrueren om onze oproep op te volgen en niet op de voetbalvelden te komen. Aan leiders en trainers willen we vragen om niet de sleutel van het sportpark beschikbaar te stellen.

  Als aan deze oproep niet wordt voldaan, dan zien wij ons genoodzaakt om de politie in te schakelen en (indien van toepassing) de betreffende  personen aansprakelijk te stellen voor eventuele schade.

  Vertrouwende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wees sportief en dank voor het begrip.

  Vriendelijke groet,
  Bestuur v.v. Kagia