• Maandagavond was er een speciale keeperstraining bij Kagia. Er waren 17 jeugdkeepers aanwezig en zij kregen training van hun eigen trainers Peter Koger, Jeroen de Nooijer en Ruud de Vries. Maar het bijzondere was dat zij werden aangevuld met .......

    de keeper van Kagia 1(Sander Hogervorst), de keeper van Kagia 2 (Jens Gort) en keeperstrainer Dennis Veen, keeperstrainer van de selectie van Kagia 1 en 2.

    Ze hebben 5 verschillende oefeningen gedaan in groepjes en kregen tips van zowel de keepers als de keeperstrainer van de selectie. Alle keepertjes mochten een vraag stellen aan de selectiekeepers. Ze mochten ook nog een penalty nemen op de selectietrainers. Ze vonden het super leuk. Aan het einde kregen de kinderen van Dennis Veen een ansichtkaart met een foto van de 3 selectietrainers én een sleutelhanger van een keepershandschoen. Maarten en Esther Gresnigt-van der Niet verrasten de jeugdkeeperstrainers met bloemen en een echte Kagia paraplu om ze te bedanken voor hun inzet van afgelopen seizoen. 

    Tekst & Foto's: Monique de Geus