• De slotdag is inmiddels een week geleden en wij hebben deze als een groot succes ervaren. Lees hieronder de toespraak van voorzitter Elbert Hulsbos nog een door. 

  Beste Kagianen,
  Welkom op de slotdag van het seizoen 2023/2024. Een seizoen waarin we weer wekelijks hebben kunnen genieten van het spelletje voetbal. Voor 8 Kagia teams leidde dit tot een eerste plaats in de competitie. De Dames 35+, het 3e, de JO19-1, JO16-1, JO15-1, MO13-1, JO11-1, MO11-1 worden vandaag als kampioen gehuldigd.


  Maar Kagia is al 92 jaar meer dan voetbal alleen. Kagia is een familieclub waarbij naast voetbalplezier ook gezelligheid voorop staat. Dat hebben we wekelijks mogen ervaren tijdens de derde helft, maar ook met de vele activiteiten voor jong en oud in het afgelopen seizoen. Ook vandaag draait het om de gezelligheid. Voetbalplezier en gezelligheid is alleen mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers. Voor en achter de schermen wordt elke dag gewerkt aan ons Kagia. Ik wil daarom graag een heel groot applaus voor al deze vrijwilligers.


  De komende weken sluiten we het seizoen af. Volgende week is er in samenwerking met TennisVereniging Lisserbroek een leuke tennis Experience. Deelname voor alle Kagia leden is gratis, meld je de komende dagen nog snel aan. Zaterdag 22 juni organiseren we de Kagia doe-dag om ons prachtige sportcomplex schoon te maken en op te ruimen. Heb je tijd om een uurtje te helpen, kom dan gezellig langs. En eind juni gaat een record aantal van 90 jeugdleden mee met het traditionele jeugdkamp. Zoek je de komende maanden op zaterdag middag een beetje gezelligheid? Onze kantine is de hele zomer op zaterdag van vier totzeven geopend en ben je van harte welkom.

  Over records gesproken, sinds afgelopen week hebben we voor het eerst in de Kagia geschiedenis meer dan 600 leden. Een mooie mijlpaal en een bevestiging dat Kagia in de omgeving positief aangeschreven staat. De verantwoordelijke commissies zijn momenteel bezig om al deze leden voor het komend seizoen in te delen en trainers, leiders, ballen, kleding, etc. te organiseren. De geplande nieuwbouw lijkt een nieuwe fase in te gaan. Komende weken wordt het nieuwbouwplanLisserbroek aan verenigingen, waaronder Kagia, toegelicht. Eind juni is er een openbare inspraakavond, waarna het plan met eventuele aanpassingen voor goedkeuring aan de gemeenteraad wordt aangeboden. Voor de korte termijn zijn we gestart met een aantal duurzaamheidsmaatregelen van de huidige
  accommodatie. De onderkant van de kantinegevel wordt momenteel geïsoleerd, eind van de zomer verwachten we de plaatsing van nieuw HR++ glas en de plaatsing van LED verlichting op veld 3.


  Kortom, Kagia is volop in beweging en wekelijks vraagt dit een enorme inspanning van velen van ons. Om dit alles goed te organiseren en de vrijwillige inspanning voor iedereen leuk te houden, starten we vanaf het nieuwe seizoen met de nieuwe organisatie. Veel manager of coördinator functies zijn inmiddels ingevuld en de taken per commissie zijn afgestemd. Bij de uitvoering van deze taken is en blijft jullie hulp hard nodig. Oproepen voor o.a. scheidsrechters en barmedewerkers komen regelmatig voorbij. Speciaal aandacht wil ik hier vragen voor de vacature van schoonmaker vanaf aankomend seizoen. Doe met ons mee en neem contact op voor meer informatie over wat jij voor Kagia kan betekenen.

  Kagia is meer dan alleen voetbalplezier en gezelligheid. We zijn er ook voor elkaar in moeilijke tijden. Ik vraag jullie daarom nu 1 minuut stil te zijn ter nagedachtenis aan iedereen die niet meer in ons midden is.

  Dank jullie wel. Heel veel plezier vandaag, geniet van het spelletje voetbal en de Kagia gezelligheid.