• De selectie heeft het prachtige en historische seizoen 2018 - 2019 op een gezellige wijze afgesloten. De selectie was te gast bij Jaco en Martine van der Ham (waarvoor dank!) waar er werd genoten van een heerlijke BBQ (met dank aan Harrie en Dennis). Tijdens deze avond werd een aantal mensen in het zonnetje gezet en werd er afscheid genomen van selectiespelers die vertrekken en stoppen. 

  Speler van het jaar 2018 - 2019 
  Tijs van der Schinkel werd verkozen tot speler van het jaar. De behendige linksbuiten was één van de spelmakers van dit kampioensteam en kroonde zich dit seizoen ook al tot beste spelers van de 3e klasse en topscorer bij LeidenAmateurVoetbal. Tijs kreeg uit handen van Bert Glas, VTC selectiezaken, de bijbehorende beker uitgereikt. 


  Speler van het jaar 2018-2019 Tijs van der Schinkel krijgt de beker uitgereikt van Bert Glas (VTC Selectiezaken)

  Talent van het jaar 2018 - 2019
  Talent van het jaar werd dit seizoen Jens Gort. Jens is een product uit eigen jeugd en heeft zichzelf dit seizoen een aantal keer in het eerste elftal gespeeld. Ondanks dat Jens dit seizoen nog jeugdspeler was, heeft hij zich geweldig ontwikkeld binnen het seniorenvoetbal. Wij kijken uit naar Jens zijn verdere ontwikkeling binnen de selectie. Helaas was Jens deze avond verhinderd waardoor Jens de prijs later van zijn vader en sportverzorger Rob Gort heeft ontvangen. 


  Talent van het jaar 2018-2019 Jens Gort met de beker

  Vrijwilligers bedankt!
  Namens de VTC en de selectie werden een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Deze mensen hebben de selectie een aantal keer dit seizoen geholpen als assistent scheidsrechter. Paul van der Lans, Michel de Ree, Stefan de Nooijer en Rene Bakker bedankt voor jullie hulp dit seizoen. Ook was er een namens de selectie een bedankje voor de mensen die op facilitair gebied de selectie dit seizoen hebben voorzien van diverse zaken. Jenny Kortekaas, Maarten van der Niet en Richard Trompert bedankt voor jullie hulp. Namens alle spelers werden ook de stafleden in het zonnetje gezet. Mede door hun geweldige inzet was het een fantastisch seizoen voor de gehele selectie.  

  Als laatste werd er afscheid genomen van diverse spelers die stoppen of bij een andere vereniging gaan spelen. Stefan, Dorus, Remon, Ramon, Kylian, Thibeau en Luuk bedankt voor jullie gezelligheid en inzet voor de selectie dit seizoen. Jullie zijn komend seizoen van harte welkom om een potje voetbal te kijken en met ons de 3e helft te vieren.  

  Met elkaar hebben we nog een aantal uren gesproken over het afgelopen seizoen en is het seizoen op een hele gezellige wijze afgesloten.