• Vrijdag 23 juni was de slotavond van de selectie in Huize de Ree. Een zonnige middag/avond op een prachtige locatie. Familie de Ree bedankt voor de gastvrijheid.

  De slotavond stond in het teken van terugkijken op een prachtig seizoen, afscheid nemen van stoppende stafleden en selectiespelers, verkiezing beste speler van het seizoen, topscorer en een hapje en drankje. Een compliment aan 2 Chefs Cooking en Eetwinkel de Buren.

  Allereerst werd er afscheid genomen van de selectiespelers Pascal Timmermans, Nick Baars, Jesper Imanse, Ajay Mahli en Ivo van der Vlugt. De mannen werden bedankt voor hun inzet binnen de selectie en kregen namens de groep een afscheidscadeau.

  Naast de spelers nam ook keeperstrainer Dennis Veen afscheid. Dennis heeft de laatste jaren een mooie bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze selectiekeepers en de begeleiding van onze nieuwe keeperstrainer: Sander van der Niet. Dennis blijft, als partner van onze sponsor Cheeky’s Kinderdagverblijf Lisse, indirect verbonden aan de selectie. Wij zullen hem en zijn vrouw Karin nog regelmatig bij Kagia zien. Dennis bedankt voor je enorme inzet!

  Naast het afscheid nemen van spelers en stafleden werden ook een aantal mensen in het zonnetje gezet. Iedereen met zijn eigen reden maar via deze weg willen wij jullie nogmaals enorm bedanken en sterkte wensen voor de komende tijd.

  Op de avond werden er ook twee prijzen uitgereikt. Een prijs voor beste speler van het seizoen en een prijs voor topscorer 2022 – 2023. De prijs voor beste speler ging naar Robin van der Zwet. Een mooie beloning voor een fantastisch seizoen waarin Robin iedere week fitter en beter werd en daarmee een belangrijke pion binnen de selectie van Hein Leliveld en Ronald Rovers was. Wij zijn ook erg blij dat Robin volgend seizoen weer onderdeel is van de Kagia selectie. De prijs voor topscorer was voor Rens Lamboo. Met ruim 20 goals dit seizoen heeft Rens een belangrijk rol gehad binnen de competitie en de LAV cup. In zijn nieuwe positie heeft Rens, met zijn prachtige en fijne trap, Kagia meerdere malen over een “dood” punt geholpen. Ook Rens is volgend seizoen onderdeel van de selectie en daar zijn wij super blij mee.

  Als laatste is er afscheid genomen van Hein Leliveld. Na twee seizoen is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen Hein en Kagia. Twee bijzondere seizoenen waarbij tweemaal het maximale is bereikt: behoud in de 2e klasse. Het eerste seizoen was bijzonder doordat we, i.v.m. een lockdown een tijdje niet hebben kunnen voetballen en werd behoud veilig gesteld in een tumultueuze wedstrijd tegen Ter Werve waarin Kagia in de slotfase (blessuretijd) de 2-1 scoorde. Dit seizoen was bijzonder omdat je, om veilig te zijn zes ploegen onder je moest houden. Het is gelukt, maar hoe…..! Daarnaast bereikten we de finale van de LAV cup die we uiteindelijk, in een spannende finale met veel support, verloren van Voorschoten ’97. Wat een seizoen en wat een mooi resultaat wat mede te danken is aan Hein. Na een aantal mooie anekdotes heeft Hein afscheid genomen van de staf en spelersgroep en heeft Kagia afscheid genomen van Hein. Wij wensen hem heel veel succes in zijn verdere carrière als trainer en zanger en hopen hem nog vaak op de club als support, zanger of vader van een speler, te zien. Hein, bedankt!

  In de vroege ochtend werd de slotavond afgesloten en is er een einde gekomen aan een lang en spannend seizoen.

  Wij willen via deze weg nogmaals iedereen bedanken die ons wekelijks heeft gesupporterd, die wekelijks zorgde voor optimale faciliteiten om te kunnen trainen en voetballen en die het mogelijk hebben gemaakt dat we in prachtige wedstrijd-, inloop-,  trainings- en presentatiekleding liepen.

  Bedankt namens de staf en selectie v.v. Kagia