Dennis Hulst m.i.v volgend seizoen Trainer/ Coach v.v. Kagia 2


Dennis Hulst is de nieuwe Trainer / Coach van v.v. Kagia 2. Dennis komt over Zwanenburg waar hij trainer was het 2e selectie elftal. Het bestuur en de voetbaltechnische commissie zijn tevreden met de aanstelling van Dennis Hulst als Trainer / Coach van het tweede elftal. Dennis zal de uitdaging aan gaan om met het tweede elftal zo lang mogelijk mee te spelen voor de prijzen in de reserve 3e klasse.

Dennis stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Dennis Hulst, ik ben 44 jaar, getrouwd en heb twee zoons beide spelend bij Zwanenburg. Ik kom uit Zwanenburg waar ik nu voor het 3e seizoen trainer ben van het tweede selectie elftal. Voordat ik trainer werd van het tweede selectie elftal heb ik twee seizoen de JO19-1 en twee seizoenen de JO17-1 van Zwanenburg getraind.

Zwanenburg is net als v.v. Kagia een "dorpsclub" met ongeveer 650 leden. Plezier en prestatie gaan hand in hand. Na 6 seizoenen Zwanenburg leek het mij leuk om eens bij een andere vereniging aan de slag te gaan. Ik was op zoek naar een dorpsclub in de omgeving die op zaterdag speelt. Mijn beide zoons spelen volgend seizoen op zondag. Via Danny Oudhuizen en Armand Kattenberg kwam ik bij v.v. Kagia terecht.

Na twee leuke gesprekken met de VTC, de staf selectie en een aantal spelers waren wij beide positief. Ik ben superblij en om naar v.v. Kagia te gaan en ben er van overtuigd dat we samen de juiste keuze hebben gemaakt. Ik kijk uit naar onze samenwerking. De komende weken zal ik af en toe een thuiswedstrijd van het tweede bijwonen.

Het bestuur en de voetbaltechnische commissie wensen Dennis veel plezier en succes het komende seizoen.

Met de komst van Dennis is de technische staf van de selectie voor het seizoen 2018 - 2019 compleet. Dennis gaat de samenwerking aan met Rene Ras (hoofdtrainer), Ronald Rovers (assistent trainer), Dennis Veen (keeperstrainer). De komende periode hoopt de VTC de volledige staf rond te krijgen.

Met sportieve groeten,

Mark Scholte
Bestuurslid Voetbaltechnische zaken