v.v. Kagia en Rob Gort tevreden over samenwerking


Eerder meldde de voetbaltechnische commissie al dat de technische staf voor een groot gedeelte ingevuld is. De VTC is nog op zoek naar een Trainer / Coach voor het 2e selectie elftal.

Rob Gort

Afgelopen donderdag heeft de VTC de samenwerking met sportverzorger Rob Gort geƫvalueerd. In dit positieve gesprek heeft Rob aangegeven door te gaan als sportverzorger bij v.v. Kagia. Rob is al jaren bij v.v. Kagia in dienst en Rob geeft aan dat hij het prima naar zijn zin heeft. Zijn beroemde "Massagepaleis" wordt nog steeds door veel Kagianen aangevuld met sjaaltjes van diverse voetbal verenigingen. Naast het verzorgen van de selectiespelers verzorgt Rob voor de training op dinsdag en donderdag ook een bakkie koffie. Iedereen is altijd welkom in zijn "paleis".

Met de toezegging van Rob heeft de voetbal technische commissie een groot gedeelte van de staf voor het nieuwe seizoen rond. De komende weken zal de voetbaltechnische commissie de gesprekken met de overige staf voeren om eind februari de staf voor het seizoen 2018 - 2019 rond te hebben.

Met sportieve groeten,

Mark Scholte