Dennis Veen plakt er nog een jaar aan vast


 

Keeperstrainer Dennis Veen ook in het seizoen 2018 - 2019 onderdeel van de technische staf.

Na het aanstellen van Rene Ras als hoofdtrainer was het doel van de technische commissie om de technische staf voor het seizoen 2018 - 2019 verder in te vullen. Vorige week werd er overeenstemming bereikt met assistent trainer Ronald Rovers. In Salou (Spanje) heeft de voetbaltechnische commissie, tijdens het trainingsweekend, overeenstemming bereikt met keeperstrainer Dennis Veen.

Mark Scholte zegt: "De spelersraad en de overige staf waren zeer positief over Dennis zijn rol binnen de selectie en gaven ons een positief advies voor het seizoen 2018 - 2019. Met dit advies zijn wij met Dennis in gesprek gegaan. Na een tweetal leuke gesprekken, waarin we hebben gekeken naar de rol van Dennis binnen de technische staf, werd er in de stralende Spaanse zon snel overeenstemming bereikt. We zijn erg tevreden met de toezegging van Dennis om er nog een jaar aan vast te plakken. Dennis heeft zijn rol in het eerste jaar bij v.v. Kagia perfect ingevuld. Wij kijken uit naar de samenwerking tussen Rene, Ronald en Dennis."

De komende weken zal de technische staf verder ingevuld worden en zullen de gesprekken met de overige staf en selectiespelers plaatsvinden. 

Met sportieve groeten,

Mark Scholte

Bestuurslid Voetbaltechnische zaken