v.v. Kagia verlengt met assistent trainer Ronald Rovers


v.v. Kagia heeft met Ronald Rovers overeenstemming weten te bereiken voor het seizoen 2018 - 2019. Ronald gaat hiermee zijn derde seizoen als assistent trainer in.

v.v. Kagia heeft twee seizoenen geleden de keuze gemaakt om een assistent trainer toe te voegen aan de trainersstaf.  Het toevoegen van de assistent trainer past in het plaatje van de voetbaltechnische commissie. "We willen graag verder professionaliseren om het maximale uit spelers en de spelersgroep te halen. Ronald heeft als speler hoofdklasse ervaring en kan de spelers op een positieve manier individueel beter maken. De spelersraad gaf in de evaluatiegesprekken duidelijk aan dat Ronald een waardevolle aanvulling op het veld is. Wij zijn daarom zeer tevreden over Ronald zijn toegevoegde waarde binnen de selectie. Ook dit seizoen waren we er met Ronald snel uit. aldus Mark Scholte bestuurslid voetbaltechnische zaken.

Ronald maakte zijn keuze om door te gaan puur op gevoel en op het advies van de spelersraad en wachtte niet de keuze van de technische commissie m.b.t. de nieuwe trainer af. "Mijn doelstelling is en blijft om er voor te zorgen dat spelers sterker worden in de basistechniek en denkwijze over het spelletje. Ik neem daarin de spelopvatting mee die ik in mijn tijd bij Ter Leede en F.C Lisse heb geleerd van toptrainers als Arie Lagendijk en Ruud Broring. Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in en verheug me op de samenwerking met René" aldus Ronald Rovers.

In de gesprekken met Rene is gebleken dat Ronald de ruimte krijgt om individueel met spelers en linies te trainen.

v.v. Kagia is tevreden met de toezegging van Ronald Rovers om door te gaan.

Met sportieve groeten,

VTC v.v. Kagia