Wouter van der Veek toegevoegd aan de VTC


Vanaf het seizoen 2017 - 2018 zal Wouter van der Veek toegevoegd worden aan de Voetbal Technische Commissie (VTC).

Wouter heeft zijn hele leven in de selectieteams bij v.v. Kagia gevoetbald. Daarna maakte Wouter de stap naar de seniorenselectie. Helaas was dit van korte duur omdat een blessure er voor zorgde dat Wouter moest stoppen met voetballen. Wouter bleef betrokken bij de selectie en nam onder Piet Scholte en Armand (Kit) Kattenberg de functie van assistent scheidsrechter op zich. Vier jaar terug deed Wouter een stapje terug. Samen met zijn vader Frans van der Veek en Driek Wullems bezochten ze de afgelopen jaren vele Top- en Hoofdklasse wedstrijden. De laatste twee jaar was Wouter weer veel te vinden bij v.v. Kagia en werd hij een trouwe aanhanger van het eerste elftal.

Wouter gaf in de gesprekken aan het tijd te vinden om weer een aantal zaken binnen de v.v. Kagia op te pakken.

Wouter stelt zich graag aan u voor:

Ik ben Wouter van der Veek, 37 jaar en woonachtig in Lisse. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Rhenus Logistics (een logistiek dienstverlener) op Schiphol Airport. Hier ben ik binnen de onderneming in een klein team  verantwoordelijk voor het onderhouden van onze contacten met  eigen Rhenus vestigingen en partners  wereldwijd. In dit team heb ik mijn focus op de Aziatische regio.

In mijn jeugd ben ik in de D junioren begonnen met voetballen bij Kagia om vervolgens de hele jeugd te doorlopen. Tevens heb ik nog een aantal jaren in de senioren selectie mogen spelen waarna ik met mijn actieve voetbal carrière ben gestopt. Na deze periode ben ik een langere tijd met veel plezier dicht betrokken gebleven bij de Kagia selectie als lid van de staf van het tweede.

De afgelopen jaren was ik op de zaterdagen vooral te vinden als supporter langs de velden want het Kagia bloed blijft toch door de aderen stromen. En na afloop uiteraard even een gezellig borreltje aan de bar.

Nu is de tijd aangebroken om weer iets extra’s voor onze mooie vereniging te gaan betekenen in een functie binnen de VTC.

Ik kijk dan ook uit naar een prettige en mooie samenwerking binnen de VTC. Tot snel op ons mooie sportpark.

Als VTC zijn wij zeer verheugd met de komst van Wouter. Wouter zal zich voorlopig richten op algemene zaken binnen de VTC en gaat daarnaast ondersteuning bieden binnen de VTC Selectie- en VTC Seniorenzaken. 

Met sportieve groet,

 

Mark Scholte

Bestuurslid Voetbaltechnische zaken